Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van Cryptocurrency

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Een voor veel mensen nog onbekende wereld: crypto. De industrie bestaat uit rare termen, moeilijke berekeningen en vage expertises. Niet geheel vreemd dus dat men niet weet wat de betekenis is van cryptocurrency. Eigenlijk is het best simpel.

Cryptocurrency zijn eigenlijk grotendeels ontworpen als alternatief voor de huidige betaalmiddelen. Het zijn dus digitale valuta. Ze proberen het verwerken van transacties te versnellen en verbeteren zodat het in de toekomst voor iedereen nog net wat makkelijker wordt. Cryptocurrency willen het liefst niks te maken hebben met partijen als banken of andere financiële instanties.

Elke cryptocurrency heeft zo zijn eigen regels en normen. Verder hoef je niet bang te zijn aangezien het gebruik van de cryptocurrency enorm veilig is. Nu vraag jij je waarschijnlijk af hoeveel verschillende cryptocurrency er zijn. Nou… honderden! Op dit moment zijn er 919 verschillende soorten geregistreerde cryptocurrency met elk hun eigen specialiteiten en kwaliteiten.

Voor elke munt geld een andere koers oftewel waarde. Jij kunt op elk moment van de dag de koersen van de munten bekijken op verschillende websites. De Bitcoin koers heeft bijvoorbeeld een tijdje geleden de 10.000 euro aangetikt terwijl de Ripple koers het afgelopen jaar tussen de 10 en 20 cent schommelt.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Financieel
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: