Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoeken

Betekenis van een minilening

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Heb je op de korte termijn een kleine hoeveelheid geld nodig? Dan is het niet zo aantrekkelijk om een standaard lening af te sluiten bij de bank. De leningen die je bij de bank afsluit zijn niet alleen vrij groot, maar het duurt bovendien een tijdje voor je dit geld op je rekening hebt. Als je snel een kleine hoeveelheid geld wil lenen, kun je beter een minilening afsluiten.

De kenmerken van een minilening

Om je een duidelijk beeld te geven van wat een minilening precies is, sommen we enkele kenmerken van deze lening op. De belangrijkste kenmerken van de minilening, zijn de volgende:

  • Je kunt de lening eenvoudig en snel afsluiten. Vaak doe je dit gewoon online, maar je kunt ook een sms sturen om een minikrediet af te sluiten.
  • Je leent een klein bedrag, doorgaans van enkele tientallen tot enkele honderden euro’s.
  • Je hebt het geld in een mum van tijd op je rekening. Vaak de volgende dag al.
  • Je moet het geld vrij snel terugbetalen, bijvoorbeeld binnen 30 dagen.

Staan deze kenmerken je wel aan? Dan kun je ervoor kiezen een minikrediet af te sluiten. Met een beetje geluk heb je het geleende geld de volgende dag al op je rekening staan.

Een minilening afsluiten

Er zijn diverse kredietverstrekkers die minileningen aanbieden. Wij raden je aan om de leningen van deze kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken. Zo vind je niet alleen de lening die het beste bij jou past, maar vind je bovendien de goedkoopste minilening. Door de goedkoopste minilening af te sluiten, kun je veel geld besparen.

Heb je een minilening gevonden die bij jou past en bovendien niet te duur is? Dan kun je deze lening direct afsluiten. Voor je het weet, heb je het geld van de lening op je rekening.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: