Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van wietzaadjes

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

We zien dat steeds meer mensen in Nederland beginnen om zelf ook wiet thuis te kweken. Dat is dan ook het mooie van Nederland, in ons land mag je thuis 5 planten hebben staan. De manier om wiet te kweken gaat door middel van wietzaadjes. Eigenlijk is het hetzelfde als een ieder ander soort plant, je moet de zaadjes planten en goed verzorgen. De wietzaadjes zijn de zaadjes waar uiteindelijk een Hennep plant uit zal groeien. Hennep is ook wel de naam van de plant, wiet is de naam voor de top die je er af haalt. Afhankelijk van de soort wiet wordt je hier rustig of juist opgewekt van.

Wat zijn wietzaadjes en hoe laat je ze groeien?

De wietzaadjes zitten meestal in hele kleine zakjes of pakketjes. De zaadjes zijn immers maar erg klein. Wietzaadjes zijn in ons land gewoon legaal, je mag er dan ook zoveel kopen als je wilt. Al mag je dus niet zoveel planten als je wilt, maar dit is een ander verhaal. De plant moet groeien natuurlijk. Dit doen de meeste mensen in de tuin als ze buitenplanten hebben, een binnen in een tentje of op de vensterbank als ze een binnen plant hebben. Het mooie van de zaadjes is dat er ontzettend veel soorten zijn. Zo heb je zaadjes die wiet geven die geschikt is voor mensen met angsten, maar je hebt ook gewoon zaadjes die zorgen voor planten waar je stoned van wordt. Het is een bijzondere plant, het is dus niet zo dat je helemaal gek wordt als je wiet rookt.

Het is dus helemaal niet zo moeilijk om zelf wiet te kweken. Op internet kun je alle benodigdheden vinden die vereist zijn voor het laten groeien. Ben je nu op zoek naar goede zaadjes dan kun je hier een kijkje nemen voor al jouw wietzaadjes. Er is een ontzettend groot assortiment, hierdoor is er keus genoeg. Zet dus ook een paar plantjes thuis, zo lang het mag moet je er gebruik van maken toch?

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: