Betekenis van voorbinddildo

Wat is een voorbinddildo?

Een voorbinddildo wordt gebruikt om iemand dan wel vaginaal of anaal te penetreren tijdens de seks. De drager van de dildo doet het harnas om de heupen waardoor de voorbinddildo aan de voorkant komt te hangen. Deze kun je dan gebruiken zoals een man normaal zijn penis kan gebruiken tijdens de seks.

Soorten voorbind dildo`s

De keuze in voorbinddildo`s is enorm. Ze zijn er in allerlei maten en kleuren. In de vorm van een penis of in meer abstractere uitvoeringen. Om de juiste keuze te kunnen maken is het belangrijk om te weten wat je er mee wilt doen en wat je partner prettig vindt. De afmeting van de dildo moet de ander geen pijn geven bij het gebruik ervan. Daarnaast bestaan er ook voorbinddildo`s met een gebogen dildo. Deze zijn zeer geschikt om inwendig extra stimulatie te bieden op bijvoorbeeld de g-spot of de prostaat. Gebruik daarbij glijmiddel.

Kiezen voor een voorbinddildo

Een voorbinddildo kopen als beginner? Dan is het verstandig om niet voor een te grote dildo te kiezen. Zeker niet als deze ook gebruikt wordt voor anale seks. Het genot van je partner is daarin belangrijk om rekening mee te houden. Daarnaast is het wennen om met een voorbind dildo seks te hebben. Bij een kleinere variant heb je meer controle over de dildo.

Bij de keuze voor het juiste harnas zou je eigenlijk moeten kiezen zoals je ook bij ondergoed zou doen. Het harnas is ook in diverse materialen te verkrijgen, maar het is belangrijk dat het goed zit en aansluit. Als het te los zit, zal de controle op de voorbinddildo minder zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *