Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van pre-workout supplement

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Pre-workout-supplementen – ook wel pre-workout genoemd – zijn voedingsformules met meerdere ingrediënten die zijn ontworpen om de energie en atletische prestaties te stimuleren. Ze zijn meestal een poedervormige substantie die je in water mengt en drinkt voordat je gaat sporten.

Wanneer moet ik een pre-workout nemen?

Zoals de naam doet vermoeden, is de beste tijd om pre-workout te nemen vóór de training – meestal ongeveer 20-30 minuten ervoor. Voor degenen die er de voorkeur aan geven om ‘s avonds te kolven, wees voorzichtig met hoe laat je pre-workout consumeert; als je van plan bent om het een paar uur te nemen voordat je gaat slapen, denk dan nog eens goed na. Als je te kort voor het slapengaan pre-workouts doet, kan dit jouw slaap verstoren – niet geweldig als het enige doel van het innemen van het spul is om energie te krijgen! Raadpleeg voor de zekerheid altijd de verpakking om erachter te komen hoe en wanneer je jouw pre-workout moet innemen.

Hoe neem je pre-workout supplementen?

Om pre-workouts in poedervorm te gebruiken, zoals Nutrigo Lab Strength, voeg je de aanbevolen portie toe aan water, schudt of roer en je bent klaar om te gaan! Om een pre-workout supplement in te nemen, voeg je gewoon een portie (een halve lepel) toe aan 150-250 ml koud water en schud of roer je – we raden je aan om je pre-workout voor te bereiden in een shakebeker. Zoals vermeld, moet je jouw pre-workout 20-30 minuten voor de training drinken en ervoor zorgen dat je jouw pre-workout energieboost niet binnen 4 uur voor het slapengaan verbruikt, omdat dit jouw slaap kan vermoeilijken.

Hoe lang werkt de pre-workout?

Het hangt ervan af welke pre-workout je neemt en hoeveel cafeïne erin zit. Sommige pre-workout kan wel 4-6 uur actief blijven, met het meest uitgesproken effect 30-60 minuten na consumptie. Neem dus geen supplement in als je binnen een paar uur moet gaan slapen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: