Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van photobooth

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
5
(3)

Wat is een photobooth?

Een photobooth is een apparaat waarmee foto’s gemaakt worden van de mensen die er plaats in nemen. Waarschijnlijk heb je er wel eens een gebruikt voor het maken van een pasfoto.

Trend: Photobooth huren voor een feestje

Een van de snelst groeiende vormen van entertainment op feestjes is het huren van een photobooth. Het leuke hieraan is dat je gasten een foto met elkaar kunnen maken zonder dat hier een fotograaf aan te pas komt. En de foto’s worden direct afgedrukt, wat het een ideaal cadeau en tastbare herinnering maakt van het feest.

Photobooths zijn waarschijnlijk de snelst groeiende vorm van entertainment. Zeker voor feesten en evenementen. Een photobooth is ideaal om je feest succesvol en memorabel te maken. Het geeft je gasten ook een unieke cadeau: een tastbare herinnering aan een fantastische evenement.

Zo gebruik je een photobooth

Je neemt zitting in het fotohokje en gebruikt het touchscreen om aan te geven dat je een foto wilt gaan maken. Afhankelijk van de uitvoering van de fotokiosk kan je nu wel of geen extra effecten instellen. Denk aan een langere openingstijd bij het maken van de foto, zwart-wit of andere kleurinstellingen.

Wanneer huur je een photobooth?

Voor een feest met veel gasten wil je dat iedereen een leuke tijd heeft. Er moeten lekkere hapjes zijn, voldoende variëteit aan eten en entertainment. Denk bijvoorbeeld aan een dj, een chocoladefontein of een photobooth huren voor je trouwfeest. Zo ben je er van verzekerd dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 3

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Recreatie & Sport
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: