Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van Origami

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
5
(1)

De betekenis van origami is letterlijk “vouwen papier”. Het is een japans woord en het papier vouwen is al super oud. Vroeger werden er veel origami figuren gemaakt en deze werden dan bij bepaalde rituelen opgehangen of neergelegd als decoratie.

Het doel van origami

Bij het maken van Origami figuren is het de bedoeling om 3-dimensionale figuren te maken van alleen een vierkant vouwblaadje. Dit kan uiteenlopen van kleine vogels tot mega grote dinosaurussen. Mensen maken tegenwoordig de gekste en grootste dingen van origami papier.

Waar moet origami papier aan voldoen?

Aangezien origami papier bedoeld is om te vouwen moet het blaadje vierkant zijn. Ook is het belangrijk dat beide kanten gekleurd zijn zodat dit extra mooi uitziet wanneer het origami figuur af is. De kleuren van beide kanten kunnen wel een beetje verschillend natuurlijk, dit is ook om het uiteindelijke resultaat er mooier uit te laten zien.

Origami ideeën

Er zijn veel verschillende dingen die je kan doen met origami. Je kunt bijvoorbeeld een heleboel rozen vouwen en hier een bos rozen van maken en dit aan iemand geven waar je van houd. Of je maakt veel verschillende figuren zoals een vogel, kikker, pinguïn of een bril die je dan op stokjes kan plakken en kan uitdelen bij je eerstvolgende feest waar je heen gaat. Dan heb je meteen wat decoratie en wat figuurtjes om mee op de foto te gaan.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 1

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Recreatie & Sport
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: