Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van clearomizer

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Als je je wilt verdiepen in de wereld van een vape pen is belangrijk dat je verschillende termen begrijpt. Zo ook de term clearomizer. Een clearomizer wordt ook wel een tank of atomizer genoemd. Een clearomizer is een vloeistofreservoir in een E-sigaret waarin E-liquid wordt geplaatst. De E-liquid wordt in de clearomizer opgeslagen en komt dan in contact met de gloeidraad en katoen in de coil. Het is belangrijk dat je de juiste keuze maakt met een atomizer want het speelt een belangrijke rol in het dampen. Hierdoor zijn ze ook verkrijgbaar in alle soorten en maten.

Welke clearomizer heb je nodig

Zoals eerder gezegd is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt voor je clearomizer voor je vape pen. Het is belangrijk dat je als eerste kijkt naar de batterij die je hebt. Dit is zo omdat niet elke tank past op elke batterij. Als je wilt weten welke type tank er op je batterij past moet je goed de productomschrijving door lezen. Een clearomizer kan in een 510 aansluiting komen of een eGo aansluiting. Ze hebben twee verschillende schroefdaden waardoor ze niet vooriedere vape pen te gebruiken zijn.

De coil

De coil is een onderdeel wat ook belangrijk is een beetje te maken heeft met de clearomizer. Het is een van de belangrijkste onderdelen van een vape pen. Zonder een coil verdampt je e-liquid niet en krijg je dus ook geen damp. De coil moet ook regelmatig verwisseld worden, dit moet je doen zo dat je de smaak goed blijft proeven en er genoeg damp is. Een coil is gemaakt van metaaldraadjes en deze kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. Kanthal is de meest gebruikte stof maar soms worden ook Nickel en Titanium gebruikt. Het moet namelijk een soort draad zijn dat geschikt is voor warmere temperaturen zodat die kan verdampen.

E-liquid

In je clearomizer gaat dus E-liquid. Je kunt deze liquid bij verschillende winkels en webshops halen. Er is een uitgebreid assortiment in liquids, je hebt verschillende smaken en je hebt ook de keuze of je nicotine wilt of niet. Hoelang met een flesje E-liquid kunt doen ligt aan jezelf. dit heeft te maken met hoe krachtig je e-sigaret is en de weerstand van je coil. Je hebt ook de keuze tussen PG of VG vloeistof. Bij PG heb je te maken met een stof die geur en smaakloos is. Bij VG heb je een zoetere smaak. Het is dus maar net wat je zelf fijn vind.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: