Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van 30 Seconds

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
5
(1)

Ben je een spelletjesavond aan het organiseren of wil je een feestje inplannen? Dan kan het bordspel 30 Seconds haast niet ontbreken als je er een geslaagde avond van wilt maken. 30 Seconds brengt namelijk een hoop gelach, spanning en gezelligheid met zich mee. Wil je te weten komen wat de betekenis is van 30 Seconds, lees de onderstaande tekst dan eerst goed door.

Het bordspel 30 Seconds

30 Seconds is een zeer populair bordspel voor zowel jongeren als ouderen. Je kunt 30 Seconds spelen met minimaal 3 en maximaal 24 spelers vanaf de leeftijd van 12 jaar, waardoor dit spel zeer geschikt is voor grote groepen tijdens een spelletjesavond. Het bordspel is overigens niet moeilijk te leren en elke ronde duurt min of meer 30 minuten. Om te winnen moet je niet alleen geluk hebben, maar ook zorgen voor voldoende interactie en kennis.

Wat betekent 30 Seconds?

Het spel 30 Seconds heeft betrekking op de tijd die je hebt om de correcte woordjes te raden per kaart door middel van handgebaren van een teamgenoot, zonder woorden in de mond te nemen. Elk team heeft precies 30 seconden voor het raden van 5 begrippen. De winnaar is het team die als eerste de finish heeft bereikt door het verzamelen van punten.

De spelregels van 30 seconds

Ga je het bordspel 30 Seconds spelen, dan is het slim om de spelregels eerst te kennen. Leg de spelregels goed uit aan de spelers die het spel nog nooit hebben gespeeld en spreek onderling af wat voor handelingen wel en niet goedgekeurd worden. Vergeet niet dat bij het overtreden van de spelregels je beurt stopt en je 1 vakje terug wordt gezet. In de webshop van Koning Bordspel kun je dit gezellige spel bestellen.

Tips voor het spelen van spelen

Je kunt het bordspel 30 Seconds spelen met een grote groep, vooral als je elkaar goed kent, elkaars verwijzingen en handgebaren sneller snapt en vaker samen bordspellen speelt. Vergeet niet om voldoende humor te brengen, om niet onsportief te worden als je het woord niet binnen de 30 seconden kunt raden en om extra regels of woordjes aan het bordspel te voegen indien je dat wenst.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 1

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: