Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van WordPress hosting

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

We hebben allemaal al wel eens van WordPress gehoord. Maar of we nu ook weten wat dat precies inhoudt? De meeste mensen weten niet goed wat het inhoudt, wel dat het iets met een website en internet is. De hosting van een website is geoptimaliseerd voor WordPress. 

WordPress, wat is het eigenlijk?

We gaan het niet te moeilijk maken maar WordPress is een programma wat gebruikt wordt om een website, webshop of blog te bouwen maar ook te onderhouden. WordPress is een CMS. CMS staat voor Content managementsysteem. WordPress is op dit moment erg populair en je kan het ook nog eens makkelijk leren om er juist mee om te gaan. Bijna drieënveertig procent van de website worden gehost door WordPress. 

Waarom zou je WordPress gaan gebruiken?

Wanneer je een website, blog of webshop wilt gaan bouwen dan kan je dit gratis doen met WordPress. Dit is een gebruiksvriendelijke site waarbij je meer dan tienduizend gratis designs kan gebruiken. Er kan ook gekozen worden voor betaalde designs. Elk design is aan te passen naar de wensen die er zijn. Er is voor iedere functionaliteit op de website een plugin die gratis geïnstalleerd kan worden. Het voordeel van WordPress is dat het zoekmachine vriendelijk is. Wanneer je voor WordPress hosting gaat kan je uitgaan van hulp en flexibiliteit. Er is meer dan genoeg ervaring met WordPress. 

De voordelen en redenen van WordPress hosting

Je houdt er geen rekening mee maar er zijn zeker voordelen en redenen om WordPress hosting te nemen.

 

Met een WordPress hosting ben je met vijf minuten binnen. Na het bestellen van een hostingpakket en een domeinnaam krijg je al snel een berichtje wanneer de WordPress website klaar is voor gebruik.

 

Iedereen die met websites te maken hebben houden rekening met WordPress. De koppelingen die er tussen systemen zijn kunnen met een specifieke plug-in geïnstalleerd worden.

 

WordPress is een open source. Dat betekent dat het gratis is. Er werken mensen vrijwillig om WordPress alleen maar beter te maken zodat de software ook beschikbaar is voor iedereen.

 

Het is een gebruiksvriendelijk programma. Door de website-editor is de website eenvoudig te maken. De populaire plugins van WordPress is ook de meest gebruiksvriendelijk.

Een WordPress plug-in is een software toevoeging.  Met iedere plugin die je toevoegt verbeter je de website een stukje meer. Er is voor iedere functionaliteit wel een plug-in. 

WordPress hosting is heel flexibel. Je kunt eenvoudig wisselen van hostingprovider, een thema, extra plug-ins installeren of activeren/ deactiveren. Kortom: je kunt je hele website gemakkelijk omgooien.

 

Wanneer je een website hebt wil je graag dat hij zoekmachine vriendelijk is. En dat kan je van WordPress zeker zeggen. Je hoeft eigenlijk niets te doen om je website zoekmachine vriendelijk te houden behalve de permalinks te veranderen. 

 

Zelfs wanneer je met SEO wat wilt gaan doen kan dat door de juiste plug-ins te gebruiken. Door het gebruik van SEO-plugin van Yoast kom je eenvoudig aan een sitemap, het helpt je bij het instellen van titels en het optimaliseren van content.Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Computer & Internet
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: