Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van rankings

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Wanneer je thuis bent in de online wereld en dan vooral in de online marketing wereld dan weet je wel wat rankings zijn. Toch weet lang niet iedereen dit. Ben je niet thuis in deze wereld dan heb je waarschijnlijk geen idee. Rankings hebben alles te maken met linkbuilding. Linkbuilding, ook al zo een begrip wat je waarschijnlijk niet zoveel zegt. Toch zijn deze twee heel erg aan elkaar gelinkt, dus het is belangrijk dat je van allebei weet wat ze inhouden en hoe deze twee met elkaar te maken hebben. Ben je niet thuis in de online marketing wereld, maar ben je wel benieuwd naar hoe dit zit? Lees dan verder.

 

Rankings

Rankings zijn de scores die jij als website hebt in Google. Linkbuilding zit hier automatisch aan gekoppeld. Zonder linkbuilding, geen rankings. Het kan even duren voordat je een goede ranking krijgt in Google. In het begin kan het dan daarom ook zeker een goed idee zijn om gebruik te maken van Google Ads, maar dit is niet per se noodzakelijk. Linkbuilding en daarmee dus ranking, is een onderdeel van SEO. Het voordeel van de SEO is dat je op de lange termijn profijt hiervan hebt, want dit heeft alles te maken met de linkbuilding. Kort samengevat is linkbuilding het zoekwoord waar mensen op zoeken in Google. Het is daarom belangrijk dat je linkbuilding goed staat, want dan krijg je dus hoge rankings in Google en dat wil je. Op deze manier word je sneller gevonden en sta je hoger in Google dan je concurrent.

 

Uitbesteden

Linkbuilding kan best een ingewikkeld iets zijn. Je kunt daarom kiezen voor linkbuilding uitbesteden. Linkbuilding uitbesteden aan een professional is een zekerheid dat je goede rankings gaat krijgen in Google. Toch kan je het ook zelf doen. Het is daarbij wel belangrijk dat je heel goed op de hoogte bent van de technieken op het gebied van online marketing. Ook is het handig als je een uitgebreid netwerk hebt. Het opzetten van een goede campagne om zo hoger in Google te ranken vraagt veel kennis. Veel bedrijven kiezen er daarom voor linkbuilding uitbesteden. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar. De professional heeft een breed netwerk en kan zo al makkelijker aan relevante links komen voor jou. Als je dit zelf doet ben je aan alle links veel geld kwijt. Als je alles gaat uit tellen is het waarschijnlijk zelfs goedkoper om te kiezen voor linkbuilding uitbesteden.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: