Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van online games

Inhoudsopgave

Leestijd: 3 minuten
0
(0)

Er zijn tegenwoordig ongelooflijk veel online games die je kunt spelen. Wanneer je weinig ervaring hebt met online spellen, merk je al snel dat je achter de feiten aan komt te lopen. Dat kan vervelend zijn wanneer je in CoD geen schijn van kans maakt of bij Minecraft na elke spawn het doodscherm in beeld krijgt te zien. Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je beter wordt in het spellen van deze online games?

Online tutorials (video’s, handleidingen en eindeloze content)

Is je uploadsnelheid en downloadsnelheid in orde en wil je direct beginnen beter te worden in het spelen van online spellen? Vergeet dan niet eens rustig te kijken op bijvoorbeeld YouTube. Tal van ervaren gamers hebben complete tutorials gemaakt over hoe je bepaalde spellen speelt en waar je op moet letten. Pas wel op. Ben jij een gamer die graag spellen zelf ontdekt? Dan is dit écht geen goede tip voor jou. Vaak zie je namelijk meer dan je wilt zien, waardoor je een element van het spel verliest. In dat geval kun je beter op zoek gaan naar handleidingen en geschreven content, omdat je daarbij veel sneller in kunt schatten in welke fase van het spel jij je bevindt en wat je nog niet wilt weten, omdat je dit nog zelf wilt ontdekken.

Door zelf te proberen en steeds beter te worden

De beste manier om beter te worden in een spelletje, is door het vaker te spelen. Dat geldt eigenlijk voor alle spellen, inclusief CoD en Minecraft dat we eerder al noemden, maar ook bijvoorbeeld poker spelen bij Unibet Nederland. Je speelt, je probeert, je verliest en vervolgens analyseer je wat je verkeerd deed. Door die kennis mee te nemen naar de volgende keer dat je gaat spelen, kun je steeds beter worden.

Bij strategiespellen en online games met vrienden gaat het uiteraard ook om het beheersen van een controller of muis met toetsenbord. Juist door vaker te spelen, wordt het steeds makkelijker om op het juiste moment de goede knop in te drukken. Dacht je dat FIFA-pro’s al vanaf de eerste dag feilloos alle skillmoves beheersten? Echt niet, ook zij hebben vaak moeten spelen om de combinaties op de goede manier in te voeren op hun controller van de Xbox of PlayStation.

Vrienden en kennissen vragen (of lid worden van een forum of een groep)

Ken je mensen in je directe omgeving die regelmatig spelletjes online spelen? Vraag dan eens of zij tips voor je hebben. Het wordt nog veel beter wanneer je met hen samen kunt spelen, of over hun schouder mee kunt kijken tijdens het spelen. Heb je eenmaal de basis onder de knie, kijk dan eens of je samen kunt spelen terwijl je in een party zit via een Discord of de PlayStation(-app). Zo wordt het wat makkelijker om dingen te vragen en te zien waarom spelers bepaalde dingen doen. Duik niet direct in een multiplayer, want daardoor wordt het alleen maar verwarrend en komt er direct veel te veel op je af.

Informatie verzamelen en alle bovenstaande tips gebruiken

Om beter te kunnen worden in spellen, moet je de tijd nemen om je te verdiepen in de regels, de mogelijkheden en de knoppen die je in moet drukken op het goede moment. Dat kost tijd, zeker omdat dit bij alle spellen anders is. Het is overigens wél zo dat het oefenen van een bepaald spel je beter maakt in alle soortgelijke spellen. Combineer je daarnaast alle tips die je hierboven vindt, dan merk je al snel dat het eenvoudiger wordt om voortgang te boeken tijdens het spelen. Zorg er wel voor dat het op een verantwoorde manier gebeurt en zet een wekker, zodat je niet hele avonden aan het spelen bent. Beter worden in online games heeft ook te maken met een goede nachtrust, genoeg drinken en gezond eten, omdat je lichaam en geest dan optimaal kunnen presteren. Kijk maar eens naar wat professionele gamers doen; die zitten écht niet tot diep in de nacht te gamen!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: