Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van online drukkerij

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Een online drukkerij houdt zich bezig met het maken, drukken c.q. uitprinten van door klanten aangeleverd drukwerk.

Online drukwerk is een zeer handige dienst die een goedkope oplossing biedt voor iedereen die zijn visitekaartjes, flyers op maat, gepersonaliseerde posters, brochures en elk ander soort drukwerk snel en mooi afgewerkt wil laten afdrukken.

Drukkerijen werken steeds meer online

Drukkers, zoals PeterPrint, bouwen steeds vaker websites om hun op maat gemaakte printdiensten over de hele wereld en over het hele productassortiment aan te bieden, van op maat gemaakte t-shirts, truien, schoenen tot visitekaartjes, brochures en flyers tot alles wat te maken heeft met ontwerpen en printen. Aangezien de marges krimpen en de drukkosten blijven stijgen, implementeren meer en meer print service providers een online web to print shop om de interne kosten te drukken en de winstmarges te verhogen.

De voordelen van drukwerk online bestellen

  • De beste kwaliteit tegen geweldige prijzen
  • Gemak
  • Al voordelig bij kleine oplages
  • Grote keuze aan producten
  • Snelle en betrouwbare doorlooptijd
  • Uitstekende klantenservice

Hoe komt het dat online drukkerijen zo voordelig zijn?

Schaalvoordelen: Wanneer je naar een lokale drukker gaat, drukken ze waarschijnlijk een verscheidenheid van verschillende items. Maandag hebben ze een 2-kleuren visitekaartje, dinsdag een full-color brochure, enz. Dat betekent dat ze veel apparatuur moeten onderhouden, en dat ze voor elke opdracht een andere set-up moeten doen. Bij deze online bedrijven stellen ze bepaalde standaardformaten in, en drukken ze alles in 4-kleuren. Ze kunnen al deze gelijkaardige opdrachten groeperen en ze samen afwerken.

Digitaal printen: Sommige van deze bedrijven drukken digitaal in plaats van offset. Hoewel digitaal drukken de laatste jaren enorm is verbeterd, zijn er bepaalde dingen die offsetdruk beter aankan.

Minder tijd kwijt aan kwaliteitscontrole: Kleurnauwkeurigheid en geavanceerde proefdruksystemen horen daar niet bij. Bij een goede offsetdrukker kan je een proefdruk van “contractkwaliteit” verwachten. Bovendien heb je bij een gerenommeerde drukker iemand op jouw werk die zorgvuldig naar de kwaliteit kijkt, kleurcontroles uitvoert en kritische aanpassingen aan de pers doet om een goed resultaat te garanderen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Computer & Internet
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: