Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van iPhone cover

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Dit najaar is het weer zover: een nieuwe release van Apple met een iPhone cover. Deze keer is de iPhone 15 aan de beurt, die met nieuwe functies en verbeteringen de iPhone 14 belooft te overtreffen. Een aantal functies die in de iPhone 14 Pro en Pro Max zaten worden meegenomen, daarnaast is er onder andere aandacht besteed aan een nieuw design en de camera. En niet alleen de telefoon is nieuw, hier horen natuurlijk ook een aantal nieuwe accessoires bij, zoals de iPhone cover.

Goed beschermd met de iPhone cover

Koop je een nieuwe smartphone, koop je waarschijnlijk ook meteen een hoesje, oftewel iPhone cover. Hoewel de nieuwe iPhone 15 met een titanium behuizing belooft goed te beschermen tegen stoten en andere kleine beschadigingen, houd je de telefoon waarschijnlijk het liefst zo lang mogelijk ongeschonden met een beschermhoesje. En die hoesjes zijn er in allerlei soorten, afhankelijk van wat bij je past en waar je naar op zoek bent.

Een Cover iPhone 15 Pro zorgt er bijvoorbeeld voor dat zowel de voor- als achterkant van je telefoon beschermd is, met een backcover heb je altijd toegang tot je scherm, en met een hoesje aan een koord heb je de telefoon de hele dag in de buurt.

In de auto

Waar jij gaat, gaat je telefoon, dus ook in de auto. Hoewel telefoongebruik in de auto strafbaar is, mag je wel handsfree bellen en navigeren wanneer je met een telefoonhouder auto rijdt. De telefoonhouder bevestig je op ooghoogte en hier klik je de telefoon gemakkelijk in vast.

Ook kun je met de iPhone 15 weer gebruikmaken van de MagSafe technologie, waardoor je de telefoon ook met een magneetaansluiting op de telefoonhouder kunt vastmaken. Een bijkomend voordeel van deze MagSafe telefoonhouders is dat de telefoon de hele rit stevig blijft zitten door de sterke magneet.

Snelle laders

Waarom lang wachten als het sneller kan? Er zijn een aantal snelladers voor de iPhone beschikbaar, waarmee je binnen mum van tijd weer online bent. Ook hier is MagSafe een goede keuze: met een MagSafe lader laad je niet alleen draadloos op, deze manier van opladen gaat ook nog eens een stuk sneller dan de reguliere opladers.

De popsocket

Nog zo’n handig accessoire die je combineert met de MagSafe technologie: de Popsocket. Dit accessoire maak je als een soort grote knop vast op de achterkant van je telefoon, waarmee je extra grip hebt wanneer je de telefoon vasthoudt. Daarnaast kun je de Popsocket als standaard gebruiken bij bijvoorbeeld het kijken van een serie onderweg. Ideaal in combinatie met de iPhone cover.

Lees ook hier over de betekenis van de ‘i’ voor iPhone.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: