Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van BOG-makelaar

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Ondertussen ben je in een levensfase aangekomen dat je eigenlijk klaar bent om de volgende stap te maken met je bedrijf. Sinds dat je klein was heb je al gedroomd om een mooi winkelpand te hebben in een drukke winkelstraat in Amsterdam. Die droom moet toch maar eens werkelijkheid worden, waardoor je op zoek gaat met een makelaar in Amsterdam.

Een makelaar is iemand die bemiddelt bij de koop, aankoop of huur van woningen, bedrijfspanden, vastgoed of ander onroerend goed zoals agrarische gebouwen of monumenten. Een makelaar kan optreden als verkoopmakelaar of juist als aankoopmakelaar. Verder heb je ook nog makelaars die hun specialisatie hebben opgezet om meer te doen richting taxatie van panden oftewel taxateurs. Tot slot heb je ook nog verhuurmakelaren en deze focussen ze zich op huurwoningen en jachtmakelaren met de focus op jachten.

Een redelijke onbekende term is dat van een BOG-makelaar. Een BOG-makelaar is gefocust en gespecialiseerd op onroerend goed met betrekking tot bedrijven. Dit is dan ook de makelaar die jij als ondernemer moet aanspreken als je graag ergens wilt gaan vestigen. Het gaat hierbij dus om de aankoop, verkoop en verhuur van commercieel vastgoed. Dit is dus ook niet echt te vergelijken met makelaren zoals woonhuizen, maar bijv. winkelpanden voor grote partijen. De hoogte van investeringen bij BOG-makelaren zijn dan vaak ook veel hoger dan bij particuliere makelaren en hebben veel contacten.

Maar hoe weet ik nu een goede makelaar Amsterdam?

Ben je van plan om binnenkort te gaan zoeken naar je droomhuis of winkelpand in of rondom Amsterdam en heb je een makelaar Amsterdam nodig? Dan is het verstandig om van tevoren een paar punten op te schrijven wat je belangrijk vind bij het kiezen van een makelaar. Zo heb je niet alleen voor jezelf helder waardoor je vertrouwen krijgt in een makelaar, maar kan je ook veel betere keuzes maken op het gebied dat je bijna in zee gaat met een van de vele makelaren in deze grote stad. Uiteindelijk kan een goed voorbereidend proces ervoor zorgen dat jij meer relaxt je eigen stulpje of bedrijfspand kan verkopen en op zoek kan gaan naar een plek waar jij je goed en gelukkig voelt.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: