Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van jachtmakelaar

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Wat is een jachtmakelaar?

Een jachtmakelaar is iemand die je helpt bij het kopen of verkopen van jouw boot, niet alleen bij het zoeken naar mogelijke jachten of kopers, maar ook bij het onderhandelen over prijzen, het op de markt brengen van jachten te koop, het opstellen van juridische documenten en het geven van deskundig brancheadvies. Af en toe zal een jachtmakelaar zowel de koper als de verkoper bij een transactie vertegenwoordigen en onderhandelen over een eerlijke deal voor beide partijen.

Een betrouwbare, deskundige jachtmakelaar maakt het kopen of verkopen van een jacht tot een plezierig, zorgeloos proces, waarbij je er zeker van kunt zijn dat je de juiste prijs krijgt. Omdat er zoveel jachtmakelaars zijn, is het uitermate belangrijk dat je een makelaar kiest die ervaring en integriteit biedt, evenals een uitstekende staat van dienst in het kopen en verkopen van jachten.

Wat doet een jachtmakelaar voor de koper?

Zij bespreken de behoeften en voorkeuren om zijn zoektocht naar het perfecte jacht te verfijnen. Zijn of haar branchekennis komt in dit stadium bijzonder goed van pas, omdat ze de verdiensten van verschillende constructies, romptypen en vaarprestaties kunnen bespreken, en ook specifieke ontwerpers of jachtlay-outs kunnen aanbevelen die je misschien leuk vindt. Of je kunt alle mogelijkheden van nieuwbouw van een jacht doornemen.
De jachtmakelaar gebruikt vervolgens de door jou gekozen parameters om te zoeken naar het perfecte jacht voor jouw behoeften, in hun wereldwijde database, klantenlijsten en bootshow-ervaring.

De jachtmakelaar staat aan jouw zijde als je de jachten in jachthavens en op bootshows bekijkt.

En wat doet de jachtmakelaar voor de verkopende partij?

De jachtmakelaar in kwestie bespreekt voor welke prijs het jacht in de huidige markt verkocht moet worden en geeft advisies waar mogelijk om de prijs te verhogen. De makelaar zal een grondige kennis van jouw jacht zien te verkrijgen, zodat hij het jacht goed aan de man kan brengen.
Zodra de prijs is bepaald en de makelaar goed bekend is met alle verkoopargumenten van jouw jacht, begint het marketingproces en daarna volgen de bezichtigingen.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Vervoer & Reizen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: