Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van Autonoom Onderhoud

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Bij een hoop lopende band processen heb je operators die ervoor zorgen dat het proces goed blijft gaan. Ze zijn verantwoordelijk voor hun werkstation, maar wanneer er iets fout gaat met een machine of er iets van verbetering logisch zou zijn, kunnen ze vaak niets. Ze zijn dan afhankelijk van een meerdere of van een monteur. Bij autonoom onderhoud veranderd de toegankelijkheid van zo’n proces.

In plaats van de verbetering en het onderhoud over te laten aan anderen, wordt de toestemming en de kennis gegeven aan de operator zelf. Dit is een kleine investering, maar betaald zichzelf meestal terug. Kennis en zorg door de operator zorgt voor autonoom onderhoud. De operator wordt als het ware echt eigenaar van zijn eigen plekje en krijgt een dosis verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Dit heeft niet alleen als gevolg dat het proces soepeler verloopt, maar ook dat de operator meer zin krijgt in zijn werk.

Een proces van autonoom onderhoud zorgt ervoor dat het lopende band werk efficiënter verloopt. Ook zorgt het ervoor dat implantaties van de toekomst beter plaats kunnen vinden. Zo kan er gewerkt worden om een paperless factory te krijgen. Dit gebeurd onder andere door autonoom onderhoud via digitale apps die het papier in dat geval vervangen. Dus autonoom onderhoud kan veel betekenen voor allerlei fabrieksprocessen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

bedrijfsautoverzekering
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: