Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoeken

Betekenis van agency

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Wat is de betekenis van agency?
Agency is het Engelse woord voor bureau of agentschap, dat veel in het Nederlandse zakenleven wordt gebruikt. Een agency verleent meestal een dienst, zoals een hulporganisatie of een overheidsbureau. Als je op zoek bent naar een baan, kan een uitzendbureau je misschien helpen. Het Latijnse woord agere betekent “doen of beheren” en het is een passende voorouder voor agentschap, een woord dat een instelling betekent die iets beheert of zich ergens in specialiseert.

Online marketing agency

Een online marketing agency kan een waardevolle partner zijn voor uw bedrijf, hoewel je je misschien niet ten volle realiseert wat ze allemaal voor je kunnen doen. Als sales- of marketingmanager is het uw taak om klanten binnen te halen via de “voordeur” van uw bedrijf.

Wat is online marketing?

Online marketing is een veelzijdige strategie die erop gericht is om klanten online te benaderen, te bereiken en een relatie met hen op te bouwen via een breed scala aan kanalen, zodat ze uiteindelijk een aankoop doen en in de toekomst nog meer aankopen zullen doen.

De resultaten van online marketing zijn indrukwekkend te noemen. Bloggen alleen al kan merken helpen om 67 procent meer leads binnen te halen in vergelijking met degenen die nooit iets posten. SEO heeft ook een conversiepercentage van 14,6 procent, wat veel hoger is dan het conversiepercentage van 1,7 procent dat traditionele outbound methoden opleveren.

Digitale marketing bestaat uit de volgende tactieken:

  • Content marketing
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Video Marketing
  • Mobiele Marketing
  • Online Adverteren
  • E-mail Marketing
  • Sociale media marketing

Een online marketing agentschap maakt gebruik van een breed scala van verschillende tactieken, strategieën en online tools om een bedrijf te helpen zijn marketing-en verkoopdoelstellingen te bereiken. Dit kan het plannen en uitvoeren van een succesvolle digitale marketing campagne een uitdagend vooruitzicht voor de meeste solopreneurs en kleinere marketing afdelingen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: