Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van Quantum AI

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Quantum AI is het eerste automatische handelssysteem dat de krachten van AI en kwantumcomputing combineert in geautomatiseerde Bitcoin handel. Wat dit precies betekent en wat je kunt verwachten van dit crypto handelsplatform ontdek je in dit artikel.

Wat is Quantum AI voor handelssoftware?

Quantum AI is handelssoftware dat gebruikt kan worden om het handelen in cryptocurrency zoals de Bitcoin, Dogecoin, Bitcoin Cash te automatiseren. Dit betekent in de praktijk dat een handelsrobot deze activiteiten van de handelaar overneemt. Het Quantum AI handelsplatform wordt aangedreven door artificial intelligence (AI) en kwantumcomputing. Deze technologieën stellen de trading bots in staat om big data te bestuderen en zeer nauwkeurige signalen te genereren. Op basis hiervan zullen de trading bots desgewenst zelfstandig de benodigde acties inzetten in vorm van het aankopen of het van de hand doen van het cryptogeld. Deze handelingen worden uitgevoerd op basis van de gewenste handelsstrategie en de risico instellingen. Deze instructies worden door de handelaar zelf ingegeven.

Wat is artificial intelligence?

Artificial intelligence (AI) is een term dat betrekking heeft op de automatisering van denk- en rekenkracht dus alle intelligentie dat géén biologische oorsprong heeft. Op het moment dat kunstmatige intelligentie toegepast wordt zullen machines de taken van mensen overnemen en zichzelf op een dusdanige manier ontwikkelen dat het menselijk denkvermogen overtroffen wordt.

Wat is quantum computing?

Quantum computing is een term voor het gebruik maken van computersystemen die gigantisch veel rekenkracht hebben en de capaciteiten hebben om de meest ingewikkelde rekenvraagstukken binnen een zeer kort tijdsbestek op te lossen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van quantum parallel processing waardoor een quantumcomputer in staat wordt gesteld om een miljard berekeningen maken in de tijd waarin een klassieke computer er een maakt. Deze computer maakt hiervoor gebruik van quantumbits waardoor de gebruikscapaciteit van een miljard processoren wordt samengevoegd in één stuk hardware.

Wat je kunt verwachten van Quantum AI?

Een blik op de website van Quantum AI schept een hoog verwachtingspatroon. Op het gebruiksvriendelijke platform wordt aangegeven dat bijna 85% van de vele gebruikers van het platform een winstgevend account heeft. Dit platform is volledig gratis te gebruiken. Alleen over de winstgevende accounts wordt een commissie gevraagd. Daarnaast vereist Quantum AI een minimale inleg van 250 Dollar en is het niet mogelijk om onbeperkt opnames te doen.

Het genoemde percentage is zeker geen winst belofte. Het handelen in cryptovaluta brengt veel risico’s met zich mee doordat de crypto koersen sterk aan verandering onderhevig zijn. Zelfs de meest geavanceerde handelsrobots die werken op basis van quantum computing en artificial intelligence toepassingen kunnen dit soort risico’s niet wegnemen en dat is wel iets wat overwogen moet worden.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

VOF
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: