Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis zakelijk shoppen

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Op het kantoor heb je veel spullen nodig. Van potlood tot werklamp, en van ladeblok tot archiefkast. Voor het grote meubilair is het nog steeds van deze tijd om langs een meubelgigant te gaan en daar de spullen te halen, maar voor de kleine spullen, zoals potloden, nietmachines en paperclips is er een nieuw platform opgericht. Hier kun je online al je spullen voor op het kantoor vinden, en is de kans dat je er op het werk achter komt dat je iets bent vergeten veel kleiner; immers kun je op het internet een hele lijst afgaan met een oogopslag, en kun je de spullen vanuit je kantoor zelf bestellen. Ideaal!

Geen winkel-naar-winkel

Voorheen was het halen van kantoorspullen altijd een grote taak op zich. Beginnend in de ene winkel, waar je erachter komt dat ze een paar spullen van jouw lijstje niet meer op voorraad hebben, moet je door naar de volgende winkel om de resterende spullen daar te halen, en zo door totdat je voor alle producten bij de juiste winkel bent geweest. En als dat dan eenmaal klaar was, kwam je er maandagochtend achter dat je nog nieuwe nietjes had willen halen, omdat er drie verschillende stapeltjes papier lagen te wachten om geniet te worden.

Alles tegelijk
Op het internet kun je nu deze hele stadstour overslaan, en ter plekke bestellen wat je nodig hebt. Geeft de printer aan dat je de inkt bijna moet vervangen? Geen probleem. 5 minuten zoeken op internet en de volgende dag wordt de nieuwe lading inkt geleverd. Dat is slechts een van de vele voorbeelden van voordelen die het online shoppen met zich meebrengt.

Prijzen
Daarnaast is het zoeken naar prijzen ook makkelijker. Het aanbod kun je makkelijk met elkaar vergelijken, en al snel ontdek je bij welk bedrijf of welke site je het voordeligst je zakelijke inkopen kunt doen. Op sommige sites zal een grotere inkoop voordelig zijn, en op andere plekken zullen individuele kleine spulletjes goedkoper uitvallen.

Een uitbreiding voor het makkelijke werkleven dus, dit online zakelijk shoppen. Minder snel vergeten wat je nodig hebt, geen grote rondes door de stad meer en makkelijk kunnen zien waar je het voordeligst uit bent, dat is het nieuwe werkwinkelen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

bedrijfsautoverzekering
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: