Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van zakelijke bedankjes

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

De waarde en betekenis van een fraai relatiegeschenk (zakelijk bedankje)

Als ondernemer kun je op talloze manier reclame maken om je klantenkring uit te breiden en bestaande klanten aan jouw bedrijf te binden. Een effectieve manier om vertrouwen te winnen en jouw onderneming in de spotlights te zetten, is het weggeven van mooie en praktische relatiegeschenken, bijvoorbeeld pennen bedrukken bij Reclameland.be, leuke gadgets weggeven als bedrukte thermosflessen, of paraplu’s met jouw bedrijfslogo uitdelen op een beurs. Waarom zijn relatiegeschenken zo’n goed marketingmiddel? Welke pro’s heeft dit type reclamemateriaal? En welke soorten relatiegeschenken doen het altijd goed bij de doelgroep?

De voordelen van zakelijke cadeautjes

Het uitdelen van relatiegeschenken aan klanten, beursbezoekers of relaties, denk aan pennen bedrukken bij Reclameland.be, heeft meerdere voordelen. Uit onderzoeken is gebleken dat klanten na lange tijd nog weten van welk bedrijf of van wie ze hun speciale cadeau hebben gekregen. Relatiegeschenken versterken de band met jouw klanten, personeel of andere betrokkenen dus daadwerkelijk en zetten hen aan om nog een keer bij jou een aankoop te doen. Verder zijn relatiecadeaus voordelig, vooral als je ze in grote aantallen aankoopt. Door een grotere bulkaankoop te doen, kun je met jouw relatiegeschenken lang vooruit én bespaar je geld. Ten slotte is er op het gebied van relatiegeschenken een nagenoeg oneindige keuze. Bijna alles is mogelijk!

Soorten relatiegeschenken die het goed doen

Een goed relatiegeschenk is praktisch, handzaam en kan vaker gebruikt worden. Bedrukte pennen zijn hiervan een mooi voorbeeld. Gemiddeld wisselen pennen zeven keer van eigenaar. Jouw bedrijfsnaam en -logo worden dus door veel personen gezien. Pennen zijn voordelig te bedrukken, dat geldt zeker voor pennen bedrukken bij Reclameland.be, en dus een goede en goedkope investering die zichzelf al snel gaat terugbetalen. Vooral als pennen in grote oplagen bedrukt en besteld worden, zijn het prima reclamemiddelen die niet alleen voordelig zijn, maar ook veel mensen bereiken. Petjes met opdruk doen het vaak ook goed. Als het petje er gaaf en stoer uitziet, wordt deze door de ontvanger regelmatig op straat gedragen en ontstaan er veel contactmomenten voor jouw bedrijf. Verder kun je nog aan een usb-stick denken. Zorg ervoor dat dit relatiegeschenk voldoende opslagcapaciteit heeft. Zo garandeer je jezelf dat de usb-stick ook daadwerkelijk veelvuldig gebruikt gaat worden. En wat dacht je, ten slotte, van kwaliteit goede oortjes voor een smartphone, met jouw bedrijfslogo erop? Als de oortjes van goede kwaliteit zijn, worden deze geregeld gebruikt en maak je een goede indruk op jouw klant of relatie.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: