Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van verzendverpakkingen

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Verschillen tussen soorten verzendverpakking zijn soms lastig te onderscheiden. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende mogelijkheden met betrekking tot het verzenden van producten, dat het logisch is dat je wellicht door de bomen het bos even niet meer ziet met alle termen die je online om de oren vliegen. Verzendverpakkingen, track&trace, verzendtijden, de wereld gebruikt deze woorden nu meer dan ooit. En aangezien er zoveel verschillende objecten online beschikbaar zijn, zijn er ook veel verschillende verzendverpakkingen op de markt. Waar begin je? In dit artikel delen we de betekenis van verschillende verzendverpakkingen met je, zodat je daarover nooit meer onduidelijkheid hebt.

Klassieke envelop

Met de vele verzendingen van tegenwoordig, zijn er ook veel verschillende verzendverpakkingen te bedenken. We kennen de ‘klassieke envelop’ natuurlijk allemaal, en daarvan heb je er ook vast wel een paar thuis liggen. Maar je weet ook dat enveloppen natuurlijk niet geschikt zijn voor breekbare of grote voorwerpen, of bijvoorbeeld posters of voedingswaren. Wat je ook wil verzenden, hieronder staat vast een verzendverpakking die jou verder helpt met het verzenden van je product.

Brievenbuspakje

We beginnen met het brievenbuspakje. Dit pakje, gaat zoals het woord al weggeeft, met gemak door de brievenbus! Dat scheelt verzendkosten en is in te zetten voor formaten van A4, A5 en A6. Zo kan je bijvoorbeeld een mooi boek verzenden, of een schrift dat je naar iemand wil versturen. Stevig ingepakt zorgt het karton ervoor datgene wat je wil verzenden niet beschadigd raakt.

Verzenddozen

Ook hebben we het graag even over verzenddozen. Deze dozen zijn uitermate geschikt voor het verzenden van niet platte objecten. Met gemak kan je ze inleveren bij de bezorgdienst naar keuze. Zo kan je bijvoorbeeld bij PostNL online een verzendlabel aanschaffen, met de juiste adresgegevens, en deze kan je uitprinten en op je verzenddoos plakken. Dan heb je meteen een mooi etiket voor op je pakket, en weet je zeker datgene wat je wil verzenden goed aankomt. Ook de verzenddozen zijn overigens beschikbaar in vele soorten en maten, en hoe groter en zwaarder, hoe hoger de verzendkosten. Als je verzending dus in een kleiner pakket past, raden we je zeker aan hiervoor te kiezen.

Dan zijn er nog een hele hoop varianten die we hier niet al te uitgebreid zullen behandelen. Maar denk eens aan luchtkussen enveloppen, verzendzakken, fourniturenzakjes, kokerdozen en kartonnen enveloppen. Voor alles wat je wil verzenden is er een juiste verpakking. Of het nu gaat om home made brownies, kookboeken, een lamp of batterijen. Alles wat je online kunt bestellen, kan jij ook met gemak verzenden. En als je het even niet meer weet, neem dan contact op met een specialist. Zij kunnen je altijd verder helpen.

Wat leuk dat je onze blog hebt gelezen! Wil je meer te weten komen over verschillende soorten verpakkingen? Bekijk dan ook onze blog: Betekenis van stock clamshell verpakking.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: