Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van verhuurhypotheek

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Een verhuurhypotheek is een hypotheek die je kunt gebruiken voor het kopen van een huis met als doel dit te verhuren. Met een verhuurhypotheek zorg je er voor dat je een huis aankoopt en deze daarna kan verhuren aan derden. Deze soort hypotheek wordt tegenwoordig vaker toegepast en kan zorgen voor een extra inkomstenbron.

Wat heb je nodig voor een verhuurhypotheek?

Om een verhuurhypotheek aan te kunnen vragen dien je over een hoog genoeg eigen vermogen of maandelijks salaris te beschikken. Bovendien moet je er rekening mee houden dat je 20-30% van de waarde van de hypotheek moet kunnen inleggen als eigen geld. Indien dat niet mogelijk is zal het onmogelijk worden om een verhuurhypotheek aan te vragen. Kortom, je dient dus veel geld te verdienen en dient ook nog over een groot eigen vermogen te beschikken.

Wat kun je ermee doen?

Met een verhuurhypotheek kun je ervoor kiezen om een huis op te kopen en deze te verhuren aan derden. Dit zal in veel gevallen resulteren in winst voor jou en daarmee heb je dus een tweede inkomstenbron gecreëerd. Let op! Koop altijd een huis dat in een goede staat is en dit naar verwachting ook blijft. Op die manier heb je minder onderhoudskosten en zal je dus meer geld overhouden. Denk er ook aan dat je niet meteen winst gaat maken en dat dit een aantal jaren kan duren.

Waar kun je dit soort hypotheken af sluiten

Over het algemeen kan je dit soort hypotheken bij verschillende instanties afsluiten. Er zijn veel officieel geregistreerde hypotheekverstrekkers die dit soort hypotheken verkopen. Hierdoor kun je bij veel service kantoren terecht om deze soort hypotheken af te sluiten. Waar je rekening mee moet houden is dat je dit altijd doet bij een betrouwbare partij. Ga dus niet via een onofficiële partij de samenwerking aan en zorg ervoor dat de partij te vertrouwen is. Indien je de vereiste hebt zal je dan binnen de kortste keren kunnen beginnen met het aanvragen van je verhuurhypotheek!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Precario belasting
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: