Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van Tupperware

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

We hebben het allemaal wel in het keukenkastje staan de vershoudbakjes. Ze zijn te krijgen in allerlei verschillende kleuren en maten en niet meer weg te denken in de huishoudelijke voorraad. De meest bekende vershoudbakjes zijn van Tupperware. De merknaam komt van de bedenker Earl Tupper die het allereerste vershoudbakje bedacht waarin eten luchtdicht bewaard kon worden. Jammer genoeg is de verkoop van Tupperware in Nederland al een tijdje gestopt, maar gelukkig zijn er meer dan genoeg vervangende producten. In deze blog lees je meer over vershouddoosjes en andere handige hulpmiddelen. 

Eten goed opbergen met Tupperware

Het is zonde om eten weg te gooien. Bewaar eten gemakkelijk in de koelkast of vries het in. Voor je portemonnee en het milieu is het goed om eten in te vriezen. Groente en fruit kunnen bijvoorbeeld een jaar in de vriezer bewaard worden. Bekijk wat je allemaal kunt invriezen en zorg ervoor dat je alles altijd goed inpakt. Om het goed houdbaar te kunnen houden is een diepvriesbakje kopen een goed idee. Schrijf de datum op het diepvriesbakje zodat je weet hoelang het in de diepvries ligt. De meeste producten kun je ongeveer 3 maanden bewaren in de vriezer. Wanneer je weer eens een keer teveel gekookt hebt kun je het bewaren in plaats van weggooien!

Voor elke situatie een opbergdoos

De opbergdozen zijn in elke ruimte van een huis handig. In de hal van het huis kun je de opbergdozen gebruiken om alle sjaals, mutsen en handschoenen op te bergen. In de woonkamer is het fijn om handige spullen allemaal te sorteren. In de slaapkamers kun je kleding en schoenen goed opbergen. Kies voor een opbergdoos met deksel of juist een plastic opbergdoos. Een vilten mand kan ook fijn zijn in gebruik. Bedenk goed hoeveel opbergdozen je nodig hebt om uiteindelijk alles goed op te ruimen. 

Alles fijn sorteren 

Mensen vinden het vaak fijn wanneer alles in huis opgeruimd is. Het zorgt namelijk voor een bepaalde rust in je hoofd. Je kunt je spullen daardoor goed sorteren en overzicht behouden in huis. Een assortimentdoos kopen is een aanrader omdat je daardoor alles in huis netjes achterlaat. Vooral wanneer je kleine kinderen hebt, is het fijn om al het speelgoed op te ruimen en te ordenen. Plak er een paar leuke stickers op in de vorm van het speelgoed wat erin moet, zo kunnen je kinderen ook goed leren om alles zelf netjes op te ruimen. Dat scheelt jou weer tijd!

Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Zorg ervoor dat je alles goed opbergt met de verschillende opbergdozen. Er zijn veel verschillende soorten opbergdozen en daardoor is het voor elke situatie geschikt!Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: