Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van trunkshow

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Binnenkort ga je trouwen. Je bent al dingen aan het uitzoeken hiervoor, want de voorpret is immers het leukste. Je gaat locaties zoeken, maar ook ga je misschien kijken naar een weddingplanner en ben je alvast aan het kijken naar trouwringen in Breda of ergens anders in Nederland. Natuurlijk kun je ook niet wachten om je jurk uit te zoeken. Je droomt er altijd al van om eindelijk een bruidsjurk aan te hebben. Dat moment is bijna. Wanneer het zover is wil je natuurlijk wel in de perfecte jurk verschijnen. Je maakt daarom een afspraak bij de bruidswinkel en je neemt je moeder, misschien zelfs wel je schoonmoeder en schoonzus mee. Tijdens het passen voel je je heel speciaal, maar kiezen blijkt toch moeilijk. Er is zoveel keuze. Wil je liever nog even wachten met zelf passen en eerst nieuwe collectie bewonderen? Dan is een trunkshow ideaal voor jou.

Trunkshow

De trunkshow is een evenement dat wordt georganiseerd door de bruidswinkel. De ontwerpers van de bruidsjurken presenteren hun nieuwste collectie aan aanstaande bruiden en voor hen dus potentiële klanten. Tijdens de trunkshow krijg jij de kans om de nieuwste stijlen te ontdekken, maar je kan ook zelf passen als je dit alsnog wil. Heb je de perfecte jurk gevonden? Dan kun je deze ook al kopen, nog voordat deze jurk in de winkel verschijnt. Vaak krijg je ook een speciale korting of een aanbieding tijdens dit evenement.

De term

De term trunkshow is een term die je misschien nog nooit gehoord hebt. Deze term komt dan ook oorspronkelijk uit de modewereld en verwijst naar een reizende collectie kledingstukken. Deze kledingstukken worden gepresenteerd uit een koffer of een zogenaamde trunk. Trunkshow heeft de naam dus hieraan te danken.

Show

Ga je naar een trunkshow? Dan zit je vast aan een tijdslimiet, maar dat niet alleen. Je moet ook van tevoren een afspraak maken, zodat jij verzekerd bent van een plekje en de tijd hebt om alle jurken te bewonderen. Tijdens de show is er een vertegenwoordiger van iedere ontwerper aanwezig. Hier kan je eventuele vragen aan stellen, maar de vertegenwoordiger vertelt ook graag meer over de collectie en wil je inspireren.

Het bijwonen van een trunkshow kan een heel bijzondere ervaring zijn voor aanstaande bruiden. Het is een geweldige kans om de nieuwste collecties te bekijken en te passen, terwijl je de kans hebt om vragen te stellen en meer te leren over de ontwerper en hun visie. Bovendien kun je, als je verliefd wordt op een bepaalde jurk, deze vaak meteen kopen en hoef je niet te wachten tot deze in de winkel verschijnt.

Het is ook een goed idee om een trunkshow te bezoeken als je nog niet zeker weet wat voor soort jurk je wilt dragen. Het geeft je de mogelijkheid om verschillende stijlen te passen en te ontdekken welke het beste bij je past. Daarnaast kan het een leuke en inspirerende ervaring zijn om samen met je familie en vrienden te gaan en te genieten van de speciale sfeer van zo’n evenement.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: