Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van traden

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Traden betekent letterlijk vertaald ruilen of handelen. Vandaag bespreken we wat traden met cryptovaluta betekent en wat je allemaal moet weten voordat je aan de slag gaat.

Door gebruik te maken van traden kun je potentieel winst maken op de in- en verkoop van cryptovaluta als Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en nog veel meer. Het grote verschil tussen traden en het beleggen zoals wij dat kennen is dat traden snel gebeurd terwijl beleggen meestal voor de lange termijn wordt gebruikt.

Maar hoe verdien je dan precies geld met traden? Dit is makkelijker gezegd dan gedaan.
Wanneer je aan het traden bent hou je bijvoorbeeld de Bitcoin Cash koers de hele tijd in de gaten om een belangrijkste beslissing te maken. Door in te spelen op deze koersen kun jij ervoor kiezen om iets te verkopen of te kopen. Het kan best zijn dat jij vandaag iets koopt voor 1 euro en dat deze een week later het dubbele waard is.

Weet dat traden geen zekerheid op winst is. Behalve dat er miljarden euro’s per dag winst word gemaakt met traden word er ook net zo veel verloren. Doe daarom van te voren altijd even research en begin niet zomaar met handelen zonder dat je er iets van weet!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Precario belasting
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: