Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van Telenet

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Telenet is de grootste aanbieder van breedband. Het bedrijf bezit digitale en analoge televisie. Daarnaast biedt het bedrijf ook telefonie aan. De services van Telenet focust zich met name op inwoners van Vlaanderen en Brussel. Inwoners uit de rest van België en Luxemburg kunnen wel gewoon een abonnement nemen op de diensten van Telenet. In deze gebieden opereert het bedrijf onder de naam Telenet Solutions. Het bedrijf is ook actief op de beurs. Het bedrijf Telenet valt overigens onder het bedrijf Liberty Global. Dit bedrijf is actief in Nederland onder de naam VodafoneZiggo. Men zou Liberty Global ook kunnen kennen van de Formula 1. Het bedrijf is namelijk eigenaar van de uitzendrechten. Liberty Global kocht een aantal jaren geleden de hele Formula 1 over van Bernie Eccelstone.

Extra informatie

Telenet was eerst BASE. In 2015 werd BASE echter omgedoopt tot Telenet. Het bedrijf heeft de laatste jaren door het aanbieden van exclusieve streamingdiensten haar klantenbestand enorm vergroot. Het bedrijf is ook sponsor van de Antwerp Giants en KV Mechelen.

Telenet One

Wanneer iemand kiest voor Telenet dan is er de mogelijkheid uit een aantal abonnementen. Het bekendste abonnement is Telenet One. Met dit abonnement worden Wifi en 4G één. Het maakt bij dit abonnement niet meer uit of iemand thuis is of buiten het huis. Je bent altijd verbonden. Er zit wel een verschil in de snelheid van het internet. Dit is wel afhankelijk van het abonnement. Met een standaard One abonnement krijgt de gebruiker een downloadsnelheid van 150 Mbps thuis en een snelheid van 30 Mbps onderweg. Kiest de gebruiker voor het One Up abonnement dan wordt de snelheid verhoogd tot 1Gbps zowel thuis als onderweg. Binnen de wereld van telefonie betekent het samenvoegen van Wifi en 4G een grote stap. In de meeste landen is dit namelijk nog niet mogelijk. De verwachting is echter wel dat ook in andere landen dit concept zal worden uitgerold.

Vragen en opmerkingen

Wanneer een klant vragen of opmerkingen heeft dan kan hij of zij deze stellen via social media. Daarnaast kan er ook worden gebeld met de telenet klantenservice. Bij de telenet klantenservice zitten medewerkers van Telenet die klanten helpen met vragen en opmerkingen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een verhuizing. Het liefste neem je namelijk het telefoon- en televisieabonnement mee naar het nieuwe huis. De verhuizing dient dan door te worden gegeven bij de klantenservice. Het is overigens ook mogelijk om deze wijziging door te geven via de website van Telenet.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: