Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van Straw by Straw

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Als horecaondernemer ben je nu vast op zoek naar een goed alternatief voor papieren rietjes! Plastic rietjes mogen niet meer en papieren rietjes worden snel sompig. Wat nu?

Ken je de rietjes van Straw by Straw al? Deze zijn 100% natuurlijk, ze worden dus niet sompig en gaan dus niet smelten in je drankje!

Straw by Straw is een lokaal bedrijf dat hoogwaardige, duurzame rietjes levert aan de horeca. Deze rietjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Hierdoor verminder je niet alleen je ecologische voetafdruk, maar biedt je ook je klanten een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele plastic rietjes. Wat dit Amsterdamse bedrijf uniek maakt, is dat de rietjes worden gemaakt van restmaterialen van tarwe en van riet. De rietjes blijven daardoor stevig en worden niet sompig.

Wat voor materialen worden er gebruikt om de Straw by Straw rietjes te maken?

Straw by Straw heeft 2 verschillende rietjes in het assortiment: tarwestro en riet. Tarwestro is een bijproduct van de graanoogst en wordt normaal gesproken vaak weggegooid. Door dit tarwestro te gebruiken als basismateriaal voor rietjes, geven ze het een tweede leven en dragen ze bij aan een circulaire economie. De tarwestengels worden zorgvuldig geselecteerd, gereinigd en verwerkt tot hoogwaardige en stevige rietjes die volledig biologisch afbreekbaar zijn. Hierdoor zijn de rietjes van stro niet alleen milieuvriendelijk, maar ook veilig voor mens en natuur. Met de keuze voor tarwestro als materiaal voor de rietjes laat Straw by Straw zien dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand kunnen gaan.’ De rietjes van riet zijn letterlijk rietstengels waar je uit kan drinken.

Zijn deze rietjes milieuvriendelijk?

Straw by Straw is inderdaad een milieuvriendelijke optie voor rietjes. Bij dit concept worden de rietjes gemaakt van natuurlijk materiaal zoals tarwestro en riet in plaats van plastic. Deze materialen zijn biologisch afbreekbaar en veroorzaken geen schade aan het milieu, in tegenstelling tot plastic rietjes die honderden jaren nodig hebben om af te breken.

Waar kan ik ze voor gebruiken?

De rietjes van stro zijn perfect voor in limonades, frisdranken en cocktails. De rietjes van riet zijn perfect voor smoothies, milkshakes, iced coffee, sgroppino’s.

Waar kan ik Straw by Straw rietjes kopen?

Straw by Straw rietjes koop je bij verschillende groothandels zoals: HANOS, Bidfood, Sligro maar ook via de webshop van Straw by Straw!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: