Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van sprinklertank

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Een sprinklertank is vooral bekend voor grotere bedrijven die verzekerd willen zijn van een veilige inboedel. Zo beschermen ze ook personeel en bezoekers. Voor de kleinere consument of zaak zal het woord eerder aan een militair voertuig doen denken. Dat is het dus niet.

Een sprinklertank is een opslag gevuld met water. Deze dient ter voorziening van bijvoorbeeld een sprinklersysteem (vandaar ook het woord) dat in werking treedt in het geval van brand. Meestal zijn zulke tanks gemaakt uit gegalvaniseerde stalen platen, met aan de binnenkant een epoxy (kunsthars) coating. In principe kan bij zo’n tank van alles worden toegevoegd. Denk hierbij aan een mangat, een mogelijke aansluiting voor verwarmingselementen, aansluiting voor verloop, drains, en meer. Dergelijke opslagtanks moeten verzekerd zijn van kwaliteit en stabiliteit om te voorkomen dat essentiële systemen zonder water komen te zitten.

Om deze kwaliteit en stabiliteit te kunnen garanderen zijn controles dan ook zeker niet onbelangrijk. Onderhoud van sprinkler tanks kan voorkomen dat een bedrijf onverhoopt zonder water komt te zitten. Een specialistisch bedrijf zorgt ervoor dat de tank niet eerst leeggepompt hoeft te worden dankzij duikers die onderwater lassen. Zo kun je ervoor zorgen dat je sprinklers altijd blijven werken en je bedrijf de veiligheid kan leveren die mensen verwachten.

 

 

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

VOF
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: