Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van smartphonehoesjes

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Je hoort het overal voorbij komen en je ziet nagenoeg iedereen er wel mee lopen. Het kan je haast niet ontschoten zijn dat smartphonehoesjes óveral zijn.

Wat zijn smartphonehoesjes?

Smartphonehoesjes, ook wel telefoonhoesjes genoemd, zijn beschermende hoezen waar je telefoon in gestopt kan worden om zo eventuele kras- val- en stootschade te voorkomen.

 Tegenwoordig worden gsm hoesjes ook gebruikt als luxe accessoire om je outfit een extra tintje te geven, een beetje vergelijkbaar met een horloge of armband.

Wat voor types hoesjes zijn er?

Over het algemeen zijn er 3 typen hoesjes. Je hebt boekmodelhoesjes die zoals het woord al zegt als een boek open gemaakt kunnen worden en waar ook pasjes en pasfoto’s in bewaard kunnen worden.
Verder heb je flipcover hoesjes en backcovers. Flipcovers kunnen van boven naar beneden en omgekeerd geopend worden en doorgaans kunnen hier geen pasjes in bewaard worden. Backcovers zijn het populairst onder jongeren en zorgen ervoor dat je niet steeds het hoesje hoeft te openen omdat die geen “kaft” hebben. Backcovers zijn vooral populair onder iPhone hoesjes omdat de meeste gebruikers hun dure Apple telefoon niet willen bedekken.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: