Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van sleepoog

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
5
(1)

Een sleepoog is een mechanisme dat gebruikt kan worden om een sleephaak aan te bevestigen. Bij pech op de weg is dit een heel handig onderdeel om in je auto te hebben. De sleepdienst kan je daardoor makkelijker de weg ophelpen en dus meeslepen naar een plek om de auto te repareren. Zo ben je veilig van de weg af.

Waar kun je het sleepoog vinden?

Soms hebben mensen moeite met het vinden van het sleepoog. Dit is bevestigd in het reservewiel en kan hier makkelijk losgekoppeld worden. Deze kan dan worden vastgedraaid op een plek naar keuze. Meestal is dat in de chassis op de voorbumper. Soms zit het sleepoog hier al verstopt. Dan kan je door het kapje op te tillen het sleepoog vinden en hier iets aan vast maken.

Draai het goed vast!

Het is belangrijk dat je sleepoog goed vast zit en dus goed is vastgedraaid. Als je dit niet doet kan het namelijk losspringen en dat wil je niet. Je draait dit vast door de wielsleutel door de sleepoog te draaien en deze echt goed vast te draaien.

Laat je auto professioneel wegslepen

Bij het wegslepen van je auto kun je uit twee dingen kiezen. Aan de ene kant kun je ervoor kiezen om dit zelf te doen. Hierbij zorg je dus zelf voor een sleepauto en sleep je zelf de auto weg. Aan de andere kant kun je ervoor kiezen dit door iemand anders te laten doen. Sleepdienst Oosterhout kan je hierbij helpen en ervoor zorgen dat dit vakkundig en goed gedaan wordt. Je kunt dit natuurlijk ook geheel zelf doen. Dit wordt afgeraden omdat je al snel schade kan veroorzaken aan je auto en dat wil je niet. Kies daarom altijd voor een professioneel bedrijf en schakel deze in voor hulp.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 1

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: