Betekenis van Sim Only

Wat is Sim Only?
Sim only betekent letterlijk gezegd “alleen simkaart”. Dit zijn kleine kaarten die je in je mobiele telefoon stopt. Hiermee kun je verbinding maken met het netwerk van een provider. Vervolgens kun je met dit kaartje bellen, SMS’en en internetten. Er is een onderscheid te maken tussen twee soorten sim only’s, namelijk sim only abonnement en prepaid sim only’s. De betekenis van, leggen we je verder uit. .

Sim only abonnement

Een sim only abonnement is een abonnement die je afsluit bij een sim only provider. Nadat je een abonnement hebt afgesloten ontvang je een sim only, een kaart dus. Met deze simkaart kun je vervolgens elke maand gebruik maken van een vast aantal belminuten, SMS’jes en MB (data) tegen een vaste prijs. Daarna ontvang je weer een nieuwe bundel, waarbij het tegoed aan het einde van de maand weer komt te vervallen. Bij een sim only abonnement zit je vast aan een contract. Je kunt een sim only afsluiten met behulp van een sim only vergelijker of via de website van een provider.

Prepaid sim only

Een prepaid sim only is een simkaart waarmee je op prepaid-basis gebruik maakt van je beltegoed. Je koopt beltegoed in, die je vervolgens gebruikt om mee te bellen, SMS’en en internetten. Je zit bij een prepaid simkaart nergens aan vast en je tegoed verloopt niet aan het einde van de maand, zoals bij een sim only abonnement. Een prepaid sim only schaf je online aan, bijvoorbeeld bij het grootste prepaid portaal prepaidsimkaarten.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *