Betekenis van screenprotector

0
(0)

Een screenprotector is een extra laag materiaal, vaak uit plastic of glas, dat je op het scherm van een elektronisch apparaat zoals je telefoon kan bevestigen om je scherm te beschermen tegen schade.

Zo bescherm je je telefoon

Het overkomt haast iedereen: je hebt een nieuwe telefoon, maar je sleutel of een ander scherp voorwerp dat in je handtas zit, maakt een kras in het spiksplinternieuwe scherm van je dierbare telefoon. Of nog erger: je laat je telefoon vallen en je scherm vliegt in splinters uiteen. Balen is dat, maar wist je dat je dit makkelijk kunt voorkomen?

Ten eerste is een hoesje een goed idee. Zo biedt bijvoorbeeld een Samsung Galaxy A71 hoesje van Casimoda optimale bescherming voor je telefoon. Daarnaast kan je je een screenprotector aanschaffen om zeker te zijn dat jouw scherm als nieuw blijft. Wanneer je je scherm alleen wilt beschermen tegen krassen, is een plastic screenprotector de beste optie. Maar als je jezelf kent en weet dat je onhandig kan zijn en soms je telefoon laat vallen, ga dan voor een glazen screenprotector. Als je telefoon met deze bescherming valt, breekt er in het beste geval niets. Het kan dat de tempered glass screenprotector wel breekt, maar dan schaf je je gewoon een nieuwe aan. Veel makkelijker en goedkoper dan je scherm laten vervangen of een hele dure verzekering af te sluiten.

Een goede screenprotector hoeft niet duur te zijn

De prijzen voor een screenprotector kunnen verschillen. De plastic beschermlaagjes zijn logischerwijs wat goedkoper dan de glazen versie. Houd zeker rekening met de kwaliteit, maar meestal betaal je tussen de 2 en 10 euro voor een plastic protector. Voor de glazen variant kunnen de prijzen variëren van 2 tot 20 euro. Jij bepaalt hoeveel geld je ervoor uit wilt geven. Houd bij de aankoop wel rekening met je type telefoon. Screenprotectors zijn uniek voor elke telefoon.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *