Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoeken

Betekenis van refurbished laptop

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is een refurbished laptop?

Refurbished betekent letterlijk vanuit het Engels vertaald een product dat is gereviseerd. Het zijn producten die retour zijn gekomen en daarna nadat ze geheel op mankementen zijn nagekeken opnieuw tegen een gereduceerd tarief worden verkocht. van diverse redenen. Bij dure consumentenelektronica biedt het kopen van een refurbished laptop een forse kostenbesparing op, denk bijvoorbeeld aan de dure laptops van Apple.

Belangrijke voordelen voor het kiezen van een refurbished laptop

1. Prijs
De belangrijkste reden waarom mensen een gereviseerde laptop kopen is de prijs. Een refurbished apparaat kan wel 40% goedkoper zijn dan een nieuwe. Houdt er wel rekening mee dat naarmate de prijs voordeliger uitpakt er vaak meer gebruikssporen op het apparaat zitten.

2. Technisch als nieuw
Refurbished is niet hetzelfde als tweedehands. In tegenstelling tot tweedehands producten, zijn refurbished producten vaak praktisch nieuw te noemen. Ze zijn in de meeste gevakkeb direct door de gebruikers teruggestuurd wegens verschillende redenen (andere verwachtingen, beschadigde verpakking of technisch mankement). Als er sprake is van een technisch mankement, worden de defecten meteen opgelost. De producten worden daarna nog een aantal keer goed getest.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: