Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van refurbished iPhone

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Bij de zoektocht naar een nieuwe telefoon kon je tot een aantal jaren geleden kiezen voor een nieuw toestel of een tweedehands toestel. Tegenwoordig is er ook een derde optie. Refurbished iPhones worden steeds populairder, en dat is ook niet zo gek. De refurbished telefoons, vertaald naar het Nederlands ‘gereviseerd’, brengen heel wat voordelen met zich mee. Een refurbished xr iPhone is stukken goedkoper dan een nieuw model, maar de gunstige prijs is zeker niet het enige voordeel van de refurbished iPhone!

Zo goed als nieuwe iPhone

Refurbished telefoons zijn telefoons die een nieuw leven krijgen. Een refurbished iPhone is een tweedehands telefoon, maar met een paar grote verschillen ten opzichte van normale tweedehands telefoons. Tweedehands telefoons brengen een aantal risico’s met zich mee. Zo kan een telefoon gestolen zijn, de toestellen kunnen beschadigd zijn en je hebt geen garantie op je aankoop. Met een gereviseerde telefoon heb je al deze nadelen niet, en ben je verzekerd van een goede aankoop. De toestellen zijn voor verkoop nauwkeurig gecontroleerd en nagekeken door specialisten. Van eventuele schade aan de tweedehands telefoons kun je bij een gereviseerde iPhone niets meer zien – de iPhones worden grondig schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Wat blijft er over na deze grondige check? Een zo goed als nieuwe refurbished iPhone xr.

Voordelen van een refurbished iPhone

Een gereviseerde telefoon is niet altijd een tweedehands toestel. Sommige toestellen zijn ongebruikt, maar kunnen door tal van redenen niet meer als nieuw in de winkel verkocht worden. Hoe nieuw jouw nieuwe refurbished iPhone precies zal zijn kun je zelf kiezen. Bij veel winkels heb je de keuze van ‘zichtbaar gebruikt’ tot aan ‘als nieuw’. Het voordeel daaraan is dat je niet alleen zelf kunt kiezen hoe nieuw je telefoon is, maar ook dat je de prijs van je nieuwe telefoon kunt aanpassen aan je budget. Naast de tientallen tot soms wel honderden euro’s die je kunt besparen, draagt een gereviseerde iPhone bij aan een beter milieu. De toestellen worden niet weggegooid, maar krijgen een nieuw leven. Met een bijkomende garantie van twee jaar kun je zorgeloos genieten van je nieuwe refurbisheid iPhone X, of welk iPhone model dan ook!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: