Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van project controls consultancy

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is project controls consultancy?

Project controls consultancy oftewel projectbeheersing consultancy, heeft betrekking op het doormeten van complexe, risicovolle werkprocessen en industriele processen, het adviseren over veiligheidsstandaarden en het coachen van direct betrokkenen in hun werkwijze.

Vaak behoefte aan extern bureau

Projectbeheersing is van cruciaal belang voor de succesvolle voltooiing van grootschalige en complexe projecten. Veel bedrijven kunnen niet altijd zorgen voor voldoende in-house focus en middelen om een project effectief te beheren. Bijgevolg leidt dit vaak tot extra niet gebudgetteerde projectkosten en tijdvertragingen als gevolg van onjuiste planning, aanbesteding en projectoplevering.

Critical Path Methode en health checks

Een ervaren project controls consultant helpt bij de ontwikkeling van Critical Path Method (CPM) schema’s, projectkostencontroles & boekhoudsystemen, wijzigingsorderprocessen en andere controles. Deze consultants kunnen de redelijkheid van bestaande controles op elk punt tijdens de levenscyclus van het project beoordelen in het licht van de beste praktijken in de sector. Zij bieden doorlopende projectmanagementondersteuning, waaronder tijd- en kostenbeheer, implementatie van het Earned Value Management System (EVMS) en andere geavanceerde projectcontrolediensten.

De health check is een reflectieve leeroefening, een momentopname van de status van een project of programma, om te identificeren wat er goed gaat en welke gebieden moeten worden verbeterd.

Het doel van de project controls consultancy is een onafhankelijke beoordeling te krijgen van de prestaties van het project of programma bij het bereiken van zijn doelstellingen, en de naleving van de organisatorische/industriële projectmanagementprocessen en -normen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Werk & Zakelijk
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: