Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van POS Materiaal

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Elke ondernemer kent het moment wel waarop je tegen je eigen marketing aanloopt. Of je nou een starter bent of iemand met tien verschillende zaken, het is een feit dat goede marketing het verschil kan maken. Het verschil tussen een bedrijf dat elk obstakel kan overwinnen of een bedrijf dat zich door zwaardere tijden heen moet worstelen.

Iedereen kent de standaard marketing wel. Facebook advertenties, flyers, en banners voor verschillende websites. Dit kan allemaal prima werken, maar vooral voor bedrijven met een fysieke locatie is er nog iets belangrijks. Dat is POS materiaal, of voluit geschreven, Point of Sale materiaal. Simpelweg gezegd betekent dit materiaal dat wordt ingezet om een product of merk extra in de spotlight te zetten. Denk hierbij aan een specifiek biermerk in een horecarestaurant. Of aan de naam van dat restaurant zelf. Zo’n uitgelicht product kan dan zorgen voor meer naamsbekendheid, of dat een bepaalde doelgroep meer wordt aangesproken.

In veel kleinere winkels en eenmanszaken komt dergelijk materiaal vaak terug in de vorm van een simpel beschreven of uitgeprint papiertje. De banieren die je ziet hangen in de supermarkt zijn echter ook POS materiaal. En denk eens aan een kartonnen display waar de producten meteen in kunnen komen te staan. Of tijdens de corona-crisis van 2020 is er nog een andere soort bedacht, namelijk horeca schermen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

VOF
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: