Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van PB

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Wat is PB?

PB staat voor persoonlijk bericht of personal message. Het is een afkorting voor een chatbericht dat wordt verzonden tussen twee personen.

Het is een vorm van communicatie die wordt gebruikt om informatie of gedachten tussen twee of meer personen uit te wisselen. Het kan worden gebruikt om een gesprek met anderen te starten, of om informatie te delen.

Het is een handig middel om met anderen te communiceren, omdat het een snelle, gemakkelijke manier is om informatie te verzenden en te ontvangen.

Andere betekenissen van de afkorting

Er zijn enkele andere betekenissen van de afkorting PB.

Privébericht (PM) – Dit is een afkorting voor een privébericht, dat een bericht is dat alleen voor de ontvanger bestemd is. Het is een manier om in privé met anderen te communiceren.

Personal Best (PB) – Dit is een afkorting voor persoonlijk beste, wat een term is die wordt gebruikt om de beste prestatie van een persoon te beschrijven, bijv. in sport.

Symbool voor het lood (plumbum) element uit het periodiek systeem – Dit is een afkorting voor het lood (plumbum) element, dat wordt aangeduid met het symbool Pb. Het is een zwaar, blauw-wit metaal dat wordt gebruikt in legeringen en als loodverf.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Taal
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: