Betekenis van online agenda

Wat is een online agenda?

Laten we beginnen met het uitleggen wat een agenda is. Een agenda, ook wel door sommigen een madiwodo genoemd naar de afkortingen van enkele dagen van de week, is een boekwerk van papier waarin de dagen van een jaar staan en wat ruimte is vrijgelaten om afspraken in op te schrijven. Op die manier kan je belangrijke afspraken of taken bijhouden en op tijd voltooien. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten agenda’s zoals schoolagenda’s, zakelijke agenda’s en meer recent ook online agenda’s.

Hoe werkt een online agenda?

Een online agenda is vergelijkbaar met de eigenschappen van een traditionele agenda, maar is gemakkelijker bij te houden, overal met een computer of mobiel inzichtelijk en kan voorzien worden van automatische herinneringen/ alarmen e.d.

Met een online agenda zoals Mobalize bekijk je afspraken in een weekoverzicht per medewerker of kies voor het dagoverzicht van alle medewerkers. Je kunt ook gemakkelijk tijden blokkeren of extra werktijden vrijgeven. Daarnaast kan je klanten de mogelijkheid bieden direct een afspraak in jouw agenda in te plannen, kan je klantprofielen aanmaken en afsprakengeschiedenis opvragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *