Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van NordVPN

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Wil je veiliger kunnen internetten? Leren hoe je jouw gegevens kan beschermen en de kans verkleinen om gehackt te worden? In dit artikel leggen we je uit wat een VPN is, wat je ermee kan en waarom je het beste kan kiezen voor NordVPN.

First things first wat is een VPN?

Om te weten wat een VPN is moet je eerst weten waar deze afkorting voor staat. VPN staat voor virtueel particulier netwerk of privé netwerk. Hiermee zorg je voor een veilige verbinding tussen jou en het internet. Dit komt doordat op het moment dat je met een VPN-verbinding maakt met het internet al jouw internetverkeer door een virtuele tunnel gestuurd. Dit zorgt ervoor dat je IP-adres en locatie niet voor iedereen zichtbaar is, je bent dus anoniemer verbonden met het internet. En je kunt door een ander IP-adres te gebruiken toegang krijgen tot andere diensten zoals BBC iPlayer en het Netflix aanbod in het buitenland. Handig als je op vakantie bent en naar de Nederlandse Netflix wil kijken. Ook kun je door gebruik te maken van een VPN-provider ervoor zorgen dat het moeilijker is voor hackers en andere cybercriminelen om bij je gegevens te komen.

Waarom is Nordvpn een van de beste VPN diensten?

Het werd net al even benoemd, maar je kunt dus het beste gewoon betalen voor het gebruiken van een VPN-dienst. Daarom adviseren wij om te kiezen voor NordVPN. Dit komt mede doordat deze dienst op de meest populaire platforms als Windows, macOS, Linux, Android en iOS werkt. Ook kun je maar liefst zes apparaten tegelijkertijd verbinden. Hierdoor kun je dus met al je apparaten veilig het internet op. Ook kun je kiezen uit 5400 servers, dus je hebt altijd een snelle verbinding. Ook is er een no-log beleid. Dit zorgt ervoor dat je data en privégegevens niet worden verzameld en doorverkocht. Al met al genoeg redenen om te kiezen voor NordVPN. Heb je liever een Nederlandse aanbieder waar je kunt betalen met ideal kies dan voor: VPN Nederland

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Computer & Internet
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: