Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoeken

Betekenis van NFT’s

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
0
(0)

Wat maakt een market een van de beste NFT market places om crypto te kopen?

NFT’s zijn dé grote sensatie in cryptoland van 2021 en ook in 2022 zijn ze nog steeds razend populair. NFT’s zijn een soort digitale eigendomsbewijzen die gekoppeld zijn aan een blockchain. Heb je een NFT gekocht, dan zijn de gebruikers van de blockchain het er over eens dat jij de eigenaar bent van deze NFT. Dit komt niet altijd overeen met de werkelijke eigenaar. Dus wees voorzichtig met het speculeren met NFT’s.

Interessanter zijn NFT’s die in bijvoorbeeld games worden gebruikt. Binnen de game hebben deze in deze wel een absolute waarde en dus ook een economische waarde, tenminste zolang de game gespeeld wordt. NFT’s worden verhandeld op markten, de NFT marketplaces.

Maar wat zijn de beste NFT market places om crypto te kopen?

Iedere populaire blockchain met zogenoemde smart contracts, van Ethereum tot Solana en Cardano,  heeft wel een of meerdere NFT markten.  Crypto’s  zijn zelf geen NFT’s.  Wil je crypto’s kopen dan moet je dat bij een website doen waar je kan betalen met via het geld of op een beurs waar je de ene soort  crypto  om kan zetten in een andere.

Wil je gebruik maken van een bepaalde NFT marketplace,  dan moet je natuurlijk de crypto hebben, bijvoorbeeld ethereum dat als betaalmiddel op deze marktplaats  gebruikt wordt.  In feite heb je daar dan een ander soort  crypto beurs voor nodig, namelijk een gecentraliseerde  crypto beurs.

Heb je eenmaal crypto’s, dan kan je gebruik maken van een NFT marketplace om in crypto te handelen.  Dan moet je natuurlijk wel weten wat de beste van deze markten is. Meer over de beste marktplaatsen vind je onder het artikel beste nft marketplace om crypto te kopen van de site Business2Community. Dan weet je zeker dat je goed zit.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: