Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van NEN 2580

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

De NEN 2580 is een norm dat bepalingsmethoden, termen en definities voor het meten van oppervlakten van ruimtes bevat. Om zeker te weten wat het exacte vloeroppervlakten is en de inhoud van een gebouw of ruimte wordt een NEN 2580 meting verricht.

Als je volgens de NEN 280 norm een meting laat uitvoeren door een gecertificeerde specialist weet je zeker wat de exacte oppervlakten en inhoud is. Doordat de meting wordt verricht volgens de NEN normen kan hierover geen onduidelijkheid ontstaan.

Hoe werkt een NEN meetrapport aanvragen?

Allereerst kan je via NENmetingen.nl gemakkelijk en snel een afspraak inplannen voor het uitvoeren van een meting. Vervolgens komt er een gecertificeerde inmeter op locatie om de ruimte op te meten volgens de NEN normen. Na de meting wordt er bij ons op kantoor een NEN 2580 meetrapport opgesteld. Hierin vindt je de oppervlakten, inhoud en een heldere visualisatie van de verschillende bouwlagen. Als pandeigenaar is het handig om te beschikken over een NEN rapport om misverstanden over de oppervlakten en inhoud te voorkomen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

bedrijfsautoverzekering
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: