Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van Nationale Nederlanden

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Nationale Nederlanden is een grote financiële diensteverlener in Nederland , die al meer dan 175 jaar ervaring heeft. De dienstverlener biedt producten aan op het        gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten en heeft ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. De dienstverlener is onderdeel van de NN group.

Wat is de NN group?

De NN Group is een internationale financiële dienstverlener die in meer dan 18 landen actief is. Hieronder behoren onder andere Japan en een aantal Europese landen. De NN group is een gigantische organisatie die producten aanbiedt op het gebied van pensioenen, verzekeringen, beleggingen en andere bankactiviteiten. NN gorup beschikt over meer dan 17 miljoen klanten die variëren van klein- en middenbedrijven tot grote ondernemingen.

Organisaties Nationale Nederlanden

Een aantal grote bedrijven die gelegen zijn in Nederland zijn klant bij Nationale-Nederlanden. Deze klanten zijn meestal nationaal of internationaal bekend en bevinden zich in de bank en verzekeringssectoren. Onder andere ABN-Amro, OHRA , AZL en MOVIR behoren tot de NN group. Dit zijn al een aantal van de grotere organisaties die binnen Nederland te vinden zijn.

Klantenservice Nationale-Nederlanden

Met zo’n grote organisatie is er natuurlijk veel noodzaak aan het hebben van een goed werkende en oplossingsgerichte klantenservice. De NN Group heeft hier dan ook veel tijd in gestoken en is daardoor in staat om problemen van klanten snel en gericht op te lossen. Klantenservice Nationale Nederlanden is daardoor van een hoog niveau en gericht op het tevreden houden van bestaande klanten. Nationale Nederlanden maakt dan ook gebruik van veel call centers om al deze vragen te kunnen beantwoorden en steekt veel tijd in het opleiden van dit personeel.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: