Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van Microsoft Dynamics

Inhoudsopgave

Leestijd: 2 minuten
5
(1)

Microsoft Dynamics is een reeks softwaretoepassingen voor ERP (enterprise resource planning) en CRM (klantenrelatiebeheer). Het maakt deel uit van “Microsoft Business Solutions” en wordt op de markt gebracht via een netwerk van implementatiepartners. Die bieden gespecialiseerde diensten voor een bepaalde branche of markt.

Te gebruiken met andere toepassingen

Dynamics kan gebruikt worden in combinatie met andere toepassingen en diensten van Microsoft. Denk bijvoorbeeld aan SharePoint, Yammer, Office 365, Azure en Outlook. Het platform richt zich op middelgrote organisaties, en dochterondernemingen en afdelingen van grotere organisaties. Focus-industrieën zijn onder meer productie, financiële dienstverlening en publieke sector. De software wordt daarnaast in de (detail)handel en service gebruikt voor het ondersteunen en stroomlijnen van processen.

Microsoft Dynamics 365

In de zomer van 2016 werd een nieuwe versie gelanceerd: Microsoft Dynamics 365. Dit is een bundeling van onder meer Dynamics AX en CRM, die voorheen apart werden aangeboden. Het voordeel van het platform is dat dit volledig in de cloud draait. Dit stelt gebruikers in staat om op elk moment op of af te schalen in capaciteit en toepassingen. Bovendien kunnen er doorlopend updates en functionele toevoegingen worden gedaan, zonder dat hier een kostbare herimplementatie aan te pas komt. Microsoft biedt de software aan in abonnementsvorm en garandeert een uptime van 99,5 procent.

Redenen om het te gebruiken

Er zijn verschillende redenen waarom Microsoft Dynamics 365 voor zowel kleine als grote ondernemingen in uiteenlopende branches het overwegen waard is:

  • Flexibel en schaalbaar: gebruikers hoeven niet vooraf te investeren in licenties en hardware. Dynamics 365 is beschikbaar in abonnementsvorm, waarbij hardware en gerelateerde zaken als back-ups zijn inbegrepen. Het is mogelijk om maandelijks op te zeggen of het abonnement (en het aantal gebruikers) aan te passen.
  • Bereikbaarheid: de cloud staat nooit uit, wat handig is voor bedrijven die meerdere productielocaties of verkoopvestigingen in verschillende tijdzones op de wereld hebben. Gebruikers kunnen altijd en overal vanaf hun (mobiele) device werken.
  • Veiligheid: Microsoft heeft een uitgebreid team van cybersecurity-experts dat werkt aan de beveiliging van Dynamics 365. Jaarlijks wordt er meer dan een miljard dollar gestoken in de fysieke en digitale beveiliging van de software en datacenters.
  • Intelligent: een gebruiker heeft geen achtergrond in business intelligence of datawetenschap nodig om inzichten uit gegevens te halen. Hiervoor zijn standaard laagdrempelige dashboards en tools beschikbaar.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 1

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Computer & Internet
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: