Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van LMS

Deze term wordt uitgelegd door:

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inhoudsopgave

0
(0)

Groei en ontwikkeling wordt steeds belangrijker voor ieder bedrijf. Als we kijken naar de evaluatie van carrières en de behoeften van werknemers, zien we een hoop veranderingen. We zien dat werknemers vroeger veel minder waarde hechtte aan groei en ontwikkeling, maar we zien dat dit nu een van de hoofdzaken is bij starters. Geef je hier, als bedrijf, geen vrijheid en mogelijkheid tot? Dan is de kans klein dat je veel starters aantrekt. Behalve dat dit goed is voor je personeel, draagt het enorm bij aan de groei van het bedrijf. Werknemers die groeien en ontwikkelen hebben een verhoogde productiviteit en hebben meer motivatie om zich van de beste kant te laten zien. Laten we kijken hoe je dit kunt bevorderen!

Groei en ontwikkeling bijhouden

Wat is een lms? Hoe houd je groei en ontwikkeling bij? Met een leermanagementsysteem (ook wel een lms genoemd) kun je eenvoudig bijhouden welke werknemers andere trainingen doen, wat zij willen leren, wat voor doelen zij hebben en hoe ze dit gaan aanpakken. Het voordeel van zo een systeem, is dat je er een goed overzicht over hebt. Je kunt in een keer zien waar iedereen mee bezig is en waar je zelf nog kunt bijsturen.

Leer methoden uittesten

We weten wat de lms betekenis is, maar wat voor trainingen kun je als werkgever aanbieden? Iedereen leert anders en wat voor de een werkt, werkt niet per se voor de ander. Een handige manier om te kijken wat het beste werkt, is om verschillende leermethoden toe te passen en tijdelijk uit te testen. Op deze manier kun je snel en eenvoudig zien wat het met het personeel doet en wie het als fijn ervaren heeft en wie niet.

Advies van personeel

Uiteindelijk is advies van je personeel krijgen ontzettend waardevol. Je kunt goed in kaart brengen hoe iedereen leert, wat het beste werkt en hoe je een combinatie van verschillende leermethoden kunt maken. Waar krijgen ze energie van, wat leren ze en hoe kunnen ze dit in de praktijk toepassen? Je kunt advies op verschillende manieren vragen:

  • Een persoon per team aanwijzen als contactpersoon voor het geven van feedback;
  • Maandelijkse enquêtes uitsturen waarin je vraagt naar feedback over een bepaalde leermethode;
  • Wat gaat er goed en wat kan beter? Je kunt met ieder team zitten om dit zo concreet mogelijk uit te werken.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?