Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van intranet

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Intranet staat voor een online systeem dat wordt gebruikt om de communicatie tussen medewerkers binnen organisaties efficiënter en gemakkelijker te maken. Voor zowel kleine als grote organisaties is het interessant om eens te informeren naar intranet. Doordat de organisatie efficiënt en goed functioneert door dit online systeem te gebruiken zal de omzet stijgen.

Een ander woord voor Intranet is “digitale werkplek”, in het Engels ook wel “digital workspace” genoemd. Met dit geweldige online systeem kan de communicatie tussen medewerkers perfect om elkaar afgestemd worden. Efficiënter werken binnen de organisatie is met Intranet de gewoonste zaak. Alle bedrijfsprocessen zullen geoptimaliseerd en op elkaar afgestemd worden op het moment dat je Intranet gaat gebruiken binnen jouw organisatie.

Wat zijn de mogelijkheden van Intranet?

De mogelijkheden van Intranet binnen organisaties zijn eindeloos. Denk aan het delen van agenda’s, takenlijsten, communicatie tussen collega’s en nog veel meer. Intranet is een online werkomgeving waar alle werkbestanden op een plek verzameld zijn. Zo kan je altijd bij belangrijke werkbestanden, ook als de desbetreffende collega op vakantie is. Intranet zorgt ervoor dat collega’s snel en efficiënt kunnen communiceren binnen de organisatie.

Medewerkers zullen productiever, efficiënter en beter functioneren binnen de organisatie. Intranet heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Daarnaast is het ook nog eens kostenbesparend, denk bijvoorbeeld aan printpapier. Als bestanden online gedeeld kunnen worden hoeven deze niet meer geprint te worden.

Bron: https://www.involv-intranet.com/

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: