Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van Instagram volgers

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
4
(1)

Wat zijn Instagram volgers?

Wat betekent volgers of volgen op Instagram? Je Instagram-statistieken verschijnen op je profiel, maar veel gebruikers houden geen rekening met het aantal volgers, de volgende lijst en hoe de twee cijfers kunnen worden geïnterpreteerd. Hoewel je Instagram-account mogelijk veel volgers heeft en je misschien andere gebruikers volgt, beoordelen veel Instagram-gebruikers andere gebruikers op basis van deze cijfers.

Instagram volgers versus volgen op Instagram

Het definiëren van deze termen lijkt misschien gek, maar nieuwe gebruikers op Instagram hebben een enorme leercurve, dus we zullen de basis doornemen.

Volgers op Instagram zijn de gebruikers die je volgen; deze volgers kunnen uw berichten zowel op uw profiel als op hun feed zien. Als je Instagram is ingesteld op privé, zijn dit de enige mensen die je berichten kunnen zien. Ze kunnen ook je Instagram-verhalen bekijken en je directe berichten sturen.

Het volgende verwijst naar de lijst met gebruikers die je volgt op Instagram; de berichten van deze gebruikers verschijnen in jouw feed en kunnen jouw gehele  profiel en stories bekijken. Daarnaast kan je deze gebruikers rechtstreeks berichten sturen. Als ze je nog niet volgen moeten ze het bericht mogelijk goedkeuren voordat ze reageren.

Kortom, meer kwalitatieve volgers op Instagram is belangrijk voor jouw merk.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 4 / 5. Stemmen telling: 1

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Computer & Internet
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: