Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Search

Betekenis van ICT academy

Inhoudsopgave

Leestijd: 1 minuut
0
(0)

Heb je gemerkt dat enkele van jouw personeelsleden moeite hebben op het vlak van ICT? Of ontbreekt het bij uzelf weleens aan kennis op ICT-gebied? Dan is een ICT academy wellicht een interessante oplossing voor jou. Wij leggen kort uit wat een ICT academy inhoudt.

Bewezen leermethodes

Een ICT academy is een leerplatform voor het verbeteren van ICT-vaardigheden. Dit wordt d.m.v. bewezen leermethodes gedaan. Als eerste bestudeert men alle relevante stof voor een onderwerp op het gebied van ICT waar zij meer van willen leren. Vervolgens wordt men getoetst om te kijken of men de stof beheerst. Als dit het geval is, maakt men voortgang door naar het volgende onderwerp te gaan.

Hierna wordt het proces herhaald totdat men alle vaardigheden heeft geleerd. Als men de stof nog niet voldoende beheerst, neemt men een stap terug om te studeren welke kennis nog ontbreekt. Tot slot wordt nog een poging gedaan om te toetsen of de tweede keer wel alles beheerst wordt.

Online gemak en flexibiliteit

Een voordeel van een ICT academy is dat het leerplatform online is. Daardoor kan menig persoon met gemak toegang krijgen tot deze academy. Daarnaast zorgt het feit dat dit leerplatform online is ervoor dat er op elk gewenst moment gestudeerd kan worden. Deze flexibiliteit is uiterst praktisch voor mensen die op ongebruikelijke uren werken, of juist op een zondag in zichzelf willen investeren.

Motivatie en voortgang

Een ICT academy zorgt er tot slot ook voor dat de cursisten gemotiveerd blijven. Dit wordt m.b.v. leerdoelen gedaan. Zo weet men op een concrete manier precies waar zij zich op moeten richten.

Daarnaast heeft een ICT academy ook een voortgangsmeter, waardoor de cursist en de manager precies weet waar zij staan. Al met al is een ICT academy een uitstekende oplossing voor het blijven ontwikkelen van jouw kennis.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Computer & Internet
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: