Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden
Zoek

Betekenis van high wine

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuut
0
(0)

Iedereen kent wel een high tea. Bij een high wine is de thee vervangen door wijn en de hapjes zijn een stuk hartiger, waar ze bij een high tea nog zoete hapjes serveren zijn deze hapjes bij een high wine dus hartig.

 

Ook wordt een high wine vaak op een later tijdstip op de dag gehouden, meestal rond borreltijd. Lekkere wijn en heerlijke hapjes vormen de basis van een gezellige high wine, maar ook een leuke locatie is natuurlijk enorm belangrijk.

Leuke high wine locaties

Je kan natuurlijk zelf bij jou thuis een high wine organiseren voor vriendinnen, familie of collegas. Hiervoor hoef je enkel wijn en hartige hapjes in huis te hebben. Echter is een high wine nog veel leuker op een bijzondere locaties. Wat dacht je van een high wine aan het strand in Scheveningen of een high wine in een kasteel. Dit maakt dit gezellige uitstapje helemaal compleet. Ga dus op zoek naar een leuke en bijzondere locatie!

Het verschil met een wijnproeverij

Bij een wijnproeverij kan je tientallen verschillende soorten wijn proeven, terwijl je bij een high wine zelf gekozen wijn drinkt en hartige hapjes eet. Dit is het grootste verschil tussen een high wine en wijnproeverij. Tussen een bierproeverij een een high beer is het verschil hetzelfde. Het leuke van een high wine is dat je echt even een gezellig moment hebt met het gezelschap en dit kan je meerdere keren per jaar doen. Een wijnproeverij is ook interessant, maar vaak wordt er bij een proeverij toch minder met elkaar gekletst.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: