Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van Goudengids

Inhoudsopgave

Leestijd: < 1 minuten
0
(0)

De Goudengids is een telefoonboek voor bedrijven, gerangschikt per categorie en alfabetisch volgorde op bedrijfsnaam. De gids werd oorspronkelijk afgedrukt op geel papier, in tegenstelling tot witte pagina’s voor niet-commerciële vermeldingen.

In veel landen, waaronder Nederland, België & Suriname, werd de “Gouden Gids”, evenals het logo “Lopende Vingers” voor het eerst geïntroduceerd in de jaren 70. De traditionele term ‘gouden gids’ wordt nu ook toegepast op online-telefoongidsen van bedrijven. Zo is SuriHub de Online Goudengids van Suriname, een Online Business Directory voor bedrijven, restaurants, tour operators etc. Op een bredere schaal kunnen bedrijven in Suriname worden geclassificeerd in verschillende categorieën. Het is erg consumentgericht, met zoveel mogelijk informatie van elk bedrijf en worden maandelijks promoties & leuke acties gepost.

Met Surihub Blog geven zij ook leuke tips en adviezen over Suriname, informatie voor de toeristen. Zo kan je een lijst vinden van bedrijven zoals hotels, restaurants, scholen en leuke tours vinden met alle informatie dat elk bedrijf in zijn eigen profiel heeft toegepast.

Ben je ook op zoek naar informatie over Suriname, of heeft je ook een bedrijf in Suriname, bezoek dan de Goudengids Surihub.com.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

bedrijfsautoverzekering
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Jouw advertentie hier?

Uitgelegd door:

Deel het bericht op: